LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-12-2002, 09:31 PM   #1
digital bots
Member
 
Registered: Feb 2002
Distribution: Slack 10.1
Posts: 215

Rep: Reputation: 30
new video card


Ok i set up my linux bvos with a new ati card from my old geforce card. When i went to reset the pc it gave me a fatal error. How do i get it to not go into the gui so i can change the card from geforce to ATI?
 
Old 05-12-2002, 09:32 PM   #2
trickykid
LQ Guru
 
Registered: Jan 2001
Posts: 24,149

Rep: Reputation: 234Reputation: 234Reputation: 234
either boot into single user mode or runlevel 3, then configure accordingly to get that card working...
 
Old 05-12-2002, 09:33 PM   #3
digital bots
Member
 
Registered: Feb 2002
Distribution: Slack 10.1
Posts: 215

Original Poster
Rep: Reputation: 30
how do i get into single user mode?
 
Old 05-12-2002, 09:35 PM   #4
trickykid
LQ Guru
 
Registered: Jan 2001
Posts: 24,149

Rep: Reputation: 234Reputation: 234Reputation: 234
at lilo prompt type Linux single...
 
Old 05-12-2002, 11:13 PM   #5
digital bots
Member
 
Registered: Feb 2002
Distribution: Slack 10.1
Posts: 215

Original Poster
Rep: Reputation: 30
crap didnt work it said i can only do a mount on the lilo
 
Old 05-13-2002, 07:19 AM   #6
Config
Member
 
Registered: Jan 2001
Location: Switzerland
Distribution: Gentoo
Posts: 376

Rep: Reputation: 30
When does it say "fatal error"?
You could try using a rescue CD, mounting your drive and change your X Config file manually
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dual Head Video Card and onboard Video basketkase999 Linux - Hardware 1 08-23-2005 02:54 PM
Two X servers, one for my monitor, one for my TV using s-video out from video card? ateam Linux - Hardware 3 02-11-2005 03:43 PM
failed video mode on new video card Pandarsson Linux - Hardware 3 01-23-2005 05:39 PM
Suggestions for Sound Card & Video Card DoubleLetter Linux - Hardware 2 07-23-2003 09:48 AM
Suggestions for Sound Card & Video Card DoubleLetter Linux - Hardware 1 07-23-2003 07:52 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:04 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration