LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-06-2004, 12:15 AM   #1
kDwosk
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Posts: 27

Rep: Reputation: 15
New Install and NOt Loading?


I have just installed a RH /w kernal 8 and when i start up RH after i chose which Kernal version i want to run it on it goes to the black loading screen thing and then it gets to a point where it goes no further and stops......the text that it reads before it comes up with a blinking white loader is " apm: BIOS version 1.2 flags 0x03 (Driver Version 1.16)"

What is wrong and is there a way to fix this and load up RH? Thanx guys!
 
Old 02-06-2004, 02:21 AM   #2
gdogg2k
Member
 
Registered: Oct 2003
Posts: 54

Rep: Reputation: 15
Redhat install and the bootloader

Hi, I've installed RH9 and it will NOT update the bootloader. If i install with lilo it does nothing, if i install with GRUB, when i boot it just displays the word GRU. and freezes. This is even if i make a boot disk, it will not work....all other linux distros work fine

thanks
 
Old 02-06-2004, 12:16 PM   #3
kDwosk
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Posts: 27

Original Poster
Rep: Reputation: 15
How does that answer my problem?
 
Old 02-06-2004, 06:33 PM   #4
gdogg2k
Member
 
Registered: Oct 2003
Posts: 54

Rep: Reputation: 15
lol..posted in wrong place
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
loading linux after Install issues spaceycayce Slackware - Installation 1 09-27-2005 12:56 AM
modules not loading after kernel install epoo Linux - General 1 02-20-2004 02:29 AM
Loading Network Modules on Install redhatnoob Linux - General 1 11-11-2003 01:06 AM
Finding Module Dependencies...(Still loading...still loading..still loading..HANG!!!) Aeudian Linux - General 3 08-11-2003 04:31 PM
Finding Module Dependencies.....(still loading....Still loading....still loading) Aeudian Linux - Newbie 1 07-28-2003 03:27 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:03 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration