LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Closed Thread
  Search this Thread
Old 06-06-2011, 09:58 AM   #1
dell20
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2011
Posts: 7

Rep: Reputation: Disabled
Nagios 3.2.3 blank screen


Hi everyone! I'm relatively new at Linux, and I am trying to get Nagios to work correctly. I'm running CentOS if that matters.
I think I followed the directions here correctly, but all I get is a blank white screen after I login.

The documentation page works fine, but I don't see anything on the main http://localhost/nagios page. I have looked at other solutions to this problem (adding the correct path to the open_basedir in /etc/php.ini) and that still did nothing.

I was hoping someone could help me decode my httpd logs... Any time I refresh, I get these four errors from /var/log/httpd/error_log

[Mon Jun 06 09:56:15 2011] [error] [client 127.0.0.1] PHP Warning: require_once(/usr/local/nagios/share/includes/../config.inc.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/nagios/share/includes/utils.inc.php on line 4, referer: http://localhost/nagios/
[Mon Jun 06 09:56:15 2011] [error] [client 127.0.0.1] PHP Fatal error: require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/usr/local/nagios/share/includes/../config.inc.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /usr/local/nagios/share/includes/utils.inc.php on line 4, referer: http://localhost/nagios/
[Mon Jun 06 09:56:15 2011] [error] [client 127.0.0.1] PHP Warning: require_once(/usr/local/nagios/share/includes/../config.inc.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/nagios/share/includes/utils.inc.php on line 4, referer: http://localhost/nagios/
[Mon Jun 06 09:56:15 2011] [error] [client 127.0.0.1] PHP Fatal error: require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/usr/local/nagios/share/includes/../config.inc.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /usr/local/nagios/share/includes/utils.inc.php on line 4, referer: http://localhost/nagios/


Thank you so much!
 
Old 06-07-2011, 02:59 AM   #2
brownie_cookie
Member
 
Registered: Mar 2011
Location: Belgium
Distribution: CentOS release 5.5 (Final), Red Hat Enterprise Linux ES release 4 (Nahant Update 8)
Posts: 416
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 12
i don't know what about your logfiles
but, perhaps try using this install guide
It's from nagios itself
keep us posted
 
Old 06-07-2011, 07:53 PM   #3
Tinkster
Moderator
 
Registered: Apr 2002
Location: in a fallen world
Distribution: slackware by choice, others too :} ... android.
Posts: 23,067
Blog Entries: 11

Rep: Reputation: 910Reputation: 910Reputation: 910Reputation: 910Reputation: 910Reputation: 910Reputation: 910Reputation: 910
Please post your thread in only one forum. Posting a single thread in the most relevant forum will make it easier for members to help you and will keep the discussion in one place. This thread is being closed because it is a duplicate.

http://www.linuxquestions.org/questi...screen-884824/
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Fedora live cd - Screen goes blank right before login screen loads deadalus.globalnode Fedora 5 04-21-2010 04:36 PM
Nagios showing blank page. prak86 Linux - Newbie 2 01-04-2010 07:49 PM
Fedora 4 no logon screen - blank screen with X yorgmeister Fedora 15 01-24-2008 10:35 PM
Suse 9.0 Blank screen instead of login in screen damoncf Linux - Distributions 4 02-24-2007 09:49 PM
Blank screen after initial install screen? CRCool75 Linux - Newbie 2 11-16-2004 10:32 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:31 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration