LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-16-2009, 07:31 PM   #1
ach1lles
Member
 
Registered: Feb 2004
Distribution: suse
Posts: 60

Rep: Reputation: 15
my sound is doing whatever it wants


i just installed ubuntu a few days ago, and everything was going just fine; warcraft, ventrilo, totem and musicplayer etc.

i've been using a usb logitech headset w/ mic and it was working just fine. today, for reasons i can't remember now.. i unplugged it. now i can't get sound back into the headset (except for desktop and window bleepbloops) and ventrilo doesn't recognize my headsets mic as existing.. it keeps trying to use the front mic built into my laptop instead, despite the fact that in sound preferences when i hit test it uses the headset mic and works fine.

i've been messing around with it for like an hour now, and i've realized i have no idea how to assign in / out sounds for individual programs :T


please help
 
Old 06-16-2009, 08:09 PM   #2
ach1lles
Member
 
Registered: Feb 2004
Distribution: suse
Posts: 60

Original Poster
Rep: Reputation: 15
i'm searching around and finding lots of people with this headset, but noone else seems to have the issue that it USED to work just fine, and then just stopped :T
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No surround sound, mic not working, XMMS wont play (others give sound) Virtuality Linux - Hardware 2 03-26-2012 08:26 PM
No sound coming from my sound blaster audigy 2 ZS platinum sound card msab Linux - Hardware 9 12-05-2010 06:10 AM
no sound from sound blaster PCI sound card using mandrake-linux 10.1 box nila56 Linux - Hardware 2 05-29-2006 03:48 PM
FC2: Sound Card (SiS SI7012) Detect But Donot Play Sound rajanaeem Linux - Hardware 0 10-22-2004 04:41 PM
Need to run system-config-sound after every boot too make sound work in FC2 jrbiochem Linux - Hardware 11 08-04-2004 08:08 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:33 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration