LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-20-2004, 04:39 AM   #1
pathak
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2004
Location: roorkee (india)
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
" my mozilla browser is not working"


hi,
i am a new user of linux today i had faced aproblem my mozilla web browser is not working if i click on icon it says starting mozilla but nothing opens it might be deleted ihad fedora installed on my ibm think center machine please provide me help
bhanu
 
Old 09-20-2004, 04:45 AM   #2
jax8
Member
 
Registered: Feb 2004
Location: Australia
Distribution: Ubuntu, Fedora 10
Posts: 632

Rep: Reputation: 31
try deleting the .mozilla folder in you home drive like this

rm -Rf ~/./mozilla
 
Old 10-04-2004, 01:23 PM   #3
BenODen
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Location: Colorado
Distribution: Fedora Core 2, Red Hat
Posts: 18

Rep: Reputation: 0
What version of mozilla do are you running?

I think there may be a sleeping issue with 1.7.3, but I can't rule out a PEBCAK on my part... Others seem to have related issues, but I'm not sure about if they're intentionally pushing the envelope to the bleeding edge of FC2...

-Bennett

P.S. The other thread with moz 1.7.3 is: threadid 234898
Mozilla Thread

Last edited by BenODen; 10-04-2004 at 03:32 PM.
 
Old 10-04-2004, 01:35 PM   #4
rakriege
Member
 
Registered: Oct 2003
Location: San Deigo, CA
Distribution: FC3, Win2k Server, XP Pro & 2003 Server
Posts: 198

Rep: Reputation: 30
run it from its path line ie. --- usr/local/./mozilla ---
if that works the you path listed in the properties of you icon are incorrect
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my web browser "mozilla fire fox" isn't rendering the page, rather opening the page amolgupta Linux - Software 2 07-26-2005 12:41 AM
commands "init" and "modprobe" not working Diagmato Fedora 2 07-22-2005 11:44 PM
I cannot use "java chat". Browser says plugin required "x-java-vm". jdruin Linux - Software 4 04-18-2004 05:44 PM
trying to get new version of mozilla to execute when I give "mozilla" command lynchmob09 Linux - Software 2 12-08-2003 11:13 AM
new mozilla installation...... i just downloaded "mozilla-1.2.1-0rh8.i386.rpm".. help kublador Linux - Newbie 5 03-10-2003 08:20 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:24 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration