LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-18-2003, 04:16 PM   #1
kustomkid54
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2003
Location: Florida
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Mozilla "page" And receiving mail


Loaded Mozilla. Have the header, can also search. But I can't get the home page. The header says Mozilla, but the page is blank.
Also I can write and send mail. But, I can't receive. When I open XP all my mail shows up there.
Thanks for any help you can give.
Merry Christmas.
 
Old 12-18-2003, 04:18 PM   #2
kustomkid54
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2003
Location: Florida
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I'm sorry, I'm using SuSE 9.0. Thanks again
 
Old 12-19-2003, 05:58 PM   #3
FF103
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: Kentucky
Distribution: Mandrake 10.1
Posts: 157

Rep: Reputation: 30
If you just can't see the navigation bar ,it may be hidden,click on view then show/hide and check what you want to show. If you want a particular home page to load when you start,click edit then preferences, and then navigator ,and type in whatever address you want.Hope this helps. As for yor mail ,are you using mozilla messenger? if so go to edit and mail account settings and make sure you have the correct smpt info .
 
Old 12-19-2003, 06:40 PM   #4
kustomkid54
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2003
Location: Florida
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Thanks for the help. It's had being new to a computer program. Been under Billy's thumb too long. Thanks again, Merry Christmas.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
squirrelmail "error in login page"" when content advisor is enabled simi_virgo Linux - Networking 4 08-21-2008 01:25 PM
Wireless and Ethereal, only receiving "other" packet types agoln Linux - Wireless Networking 0 11-07-2005 02:12 AM
my web browser "mozilla fire fox" isn't rendering the page, rather opening the page amolgupta Linux - Software 2 07-26-2005 12:41 AM
Anyone else receiving "special software discounts" emails? harken General 14 06-15-2005 12:52 AM
NIC receiving error " disabling IRQ 23" bteq Mandriva 5 11-23-2004 11:55 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:37 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration