LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-21-2004, 10:38 AM   #1
garath
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2004
Location: Mariestad, Sweden.
Distribution: Ubuntu 6.06 i686 SMP
Posts: 10

Rep: Reputation: 0
Mousepointer looks like crap in KDE3.1 on Slackware 9.1


Hi!
I think I need a pointer as to how I could fix this..
I've installed Slackware 9.1 on my laptop and (to my big surprise) successfully recompiled the Kernel (2.4.22) to remove some stuff I didn't need.
Everything works just great, and i managed to get KDE 3.1 to run with no errors.
BUT after I configured X to use the correct drivers for my Videocard (Neomagic MagicGraph 128 ZV) and restarted X my mousepointer looks like a big sprite that has gone really bad. no arrow there, just a big blob.

Where do I begin to solve this? I can use the mouse and everything, but it looks like crap, and it's a little tricky to point where I want with that big ugly thing.

I tried searching google and this forum, but my problem is that I don't know enough about the system yet to have a good idea of what to search for.. =)

Anyone experienced this before?

And yeah, thanx to everyone here. I've been reading a lot of stuff here and I have to say that without you guys and gals I would have still been scared stiff to even put a Linux CD in my PC! =)


EDIT:
I just realized that the mousepointer is equally ugly in any window manager I run so it has nothing to do with KDE (At least I don't think it has)
Anyways, I solved the problem by running my videocard with the VESA driver, and since the card is so old and I don't need support for anything but SVGA I decided to stop hunting for a working solution with the "correct" driver.

Last edited by garath; 04-22-2004 at 03:22 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can't get annoying second mousepointer away sterrenkijker Debian 6 09-20-2005 06:18 PM
Linspire = Crap, Netzero also = Crap rm6990 General 16 09-20-2004 03:35 AM
kde3.2 won't start on Slackware 9.1 Crashman Linux - Software 3 05-22-2004 04:49 PM
KDE3.2 on Slackware - libkcm_arts.la missing? pbhj Linux - Software 5 04-14-2004 10:27 AM
kde3 on slackware 7.1 sqn Linux - General 0 06-09-2002 11:26 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:24 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration