LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 12-07-2003, 11:37 PM   #1
xiojqwnko
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: usa
Distribution: Slackware 9.1
Posts: 32

Rep: Reputation: 15
modprobe: modprobe: Couldn't locate module nvnet.o/nvaudio.o


At boot I get these two errors

modprobe: modprobe: Couldn't locate module nvnet.o
modprobe: modprobe: Couldn't locate module nvaudio.o

My ethernet and sound are both working. I am just wondering how I can remove these modprobes.

Thanks
 
Old 12-08-2003, 12:55 PM   #2
darkfame
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: Norway
Distribution: Debian Sarge
Posts: 38

Rep: Reputation: 15
You can remove them by editing /etc/modules.conf as root, search for the module names and comment them out.
 
Old 12-08-2003, 05:41 PM   #3
xiojqwnko
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: usa
Distribution: Slackware 9.1
Posts: 32

Original Poster
Rep: Reputation: 15
All thats in modules.conf is

alias eth0 nvnet
options nvnet optimization=1
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
modprobe: can't locate module psmouse linuxhippy Slackware 3 06-03-2005 09:00 AM
modprobe: Can't locate module xirc2ps_cs babali Linux - Laptop and Netbook 0 04-04-2004 11:39 AM
modprobe: Can't locate module... Oxagast Linux - General 8 11-12-2003 01:36 PM
modprobe?! can't locate Module?! DjRedMar Linux - Software 1 10-19-2003 01:55 PM
modprobe: modprobe can't locate module ppp0 in redhat 7.1 while shutting down. cyberdude3k Linux - Networking 1 09-08-2003 12:01 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:09 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration