LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-22-2008, 08:27 AM   #1
adkein
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2007
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Missing gnome taskbar and "Launch helper exited with unknown return code 0"


Fedora 9 had been working fine for me for months. Now, though, when I start or restart I always get this message:
There was an error starting the GNOME Settings Daemon.

Some things, such as themes, sounds, or background settings may not work correctly.

The last error message was:

Launch helper exited with unknown return code 0

GNOME will still try to restart the Settings Daemon next time you log in.
And more problematically, the gnome taskbar is gone and I can't seem to get it back. I had recently installed totem-gstreamer, so I uninstalled it, but the problem persists. I cannot think of any other recent changes that would cause this. Can anyone offer some advice?

(Though they are probably unrelated, two other recent problems are that package updates have not been working lately and my MyBook external hard drive, which had been recognized automatically, is no longer recognized by Fedora. If it were, I think I would just back everything up and reinstall Fedora or even move to Ubuntu.)


Edit: Another clue. A new problem is that I cannot start firefox, but get this output in the terminal...
[carl@localhost ~]$ firefox
Could not find compatible GRE between version 1.9b5 and 1.9b5.
Is it clear to anyone what has gone wrong with my computer?

Last edited by adkein; 07-22-2008 at 12:17 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"SCSI error: <0 0 0 0> return code = 0x70000" AndrewCAtWayofthebit Red Hat 22 11-04-2010 06:17 AM
run-parts: /etc/cron.daily/man-db exited with return code 2 cccc Debian 1 03-03-2007 05:46 AM
KDE Taskbar appearance tab missing from "configure panel" control Blackhawkckc Mandriva 1 06-08-2006 03:28 AM
What is "Error sending message, child exited 67 (User unknown.)."? using mutt jonathanztaub Linux - General 0 05-17-2004 09:04 AM
"Unknown error code 255" trying to burn CD with K3B 0.11.2cvs BertBert Linux - Software 0 03-12-2004 08:19 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:37 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration