LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-24-2004, 05:48 PM   #1
raysr
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: WA State
Distribution: Ubuntu 13.04
Posts: 727

Rep: Reputation: 31
Lost all sound


MDK 9.2. Nothing has changed to my knowledge. I haven;t used any audio programs for awhile and when I tried today I have no audio whatsoever. Booted out of Linux and checked XP-ok. So what could make my audio go south? The volume is up and the mute is unchecked.
 
Old 03-24-2004, 06:14 PM   #2
njbrain
Member
 
Registered: Jan 2004
Location: Rhinelander, WI, U.S.
Distribution: Slackware
Posts: 416

Rep: Reputation: 30
Did you install any new hardware or software? Even just plug a scanner into a usb port?
Noah
 
Old 03-24-2004, 07:40 PM   #3
J.W.
LQ Veteran
 
Registered: Mar 2003
Location: Boise, ID
Distribution: Mint
Posts: 6,642

Rep: Reputation: 83
Are the speakers powered on, and the cable is still connected between the soundcard and the speakers? -- J.W.
 
Old 03-24-2004, 07:44 PM   #4
raysr
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: WA State
Distribution: Ubuntu 13.04
Posts: 727

Original Poster
Rep: Reputation: 31
Thanks for the replies. I had to reconfigure the sound card. I forgot I reinstalled and skipped the "configure" section.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lost sound lydgate Slackware 6 12-18-2006 05:48 PM
lost sound and must reinstall sound card ergo_sum Linux - Newbie 5 04-20-2005 11:51 PM
Lost all sound raysr Mandriva 7 02-22-2005 02:44 AM
lost sound ?? terfy Debian 13 01-10-2005 07:52 PM
lost my sound - help cambie Linux - Hardware 13 10-16-2004 08:08 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:20 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration