LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-16-2002, 03:32 PM   #1
eForce
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2002
Distribution: Red Hat 7.3
Posts: 13

Rep: Reputation: 0
Question Lilo Problems


Hey,

I've got Debian running on my 2nd hard drive. It's a 80 gb maxtor hard drive. It's partitioned in the following way:
/boot 100 mb primary /dev/hbd1
/ 5 gb primary /dev/hdb2
/usr 40 gb primary /dev/hdb3
/home 30 gb logical /dev/hdb5
swap 1 gb logical /dev/hdb6

The problem is that I can't boot up Linux or Windows with my current lilo.conf. When lilo starts booting I get a bunch of numbers on my screen.

Here's what my lilo.conf looks like right now

boot=/dev/hda
read-only
prompt
timeout=100
vga=normal
lba32
map=/boot/map

root=/dev/hdb2
image=/boot/vmlinuz-2.2.19
label=linux

other=/dev/hda2
optional
label=Windows


Now, I have Windows on my first hard drive, I only have 1 partition but my dell computer seems to have 1 really small FAT32 partition for some reason. When I do fdisk -l in Linux, I can see 2 partitions for my 1st drive:
/dev/hda1 VFAT
/dev/hda2 NTFS

Any help is greatly appreciated



Last edited by eForce; 11-16-2002 at 03:38 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
lilo problems jholl Linux - General 5 01-13-2005 09:16 PM
Lilo problems and sound server problems duhasst0 Slackware 12 08-02-2004 01:14 AM
lilo problems in 9.1 osc Slackware 2 02-19-2004 07:57 AM
lilo problems! Kjetil4455 Slackware 15 08-04-2003 08:18 AM
lilo problems..... vcheah Linux - Software 3 12-05-2001 10:25 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:03 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration