LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-21-2007, 10:18 AM   #1
langgang
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2005
Location: Houston, TX
Distribution: SuEE 9.0 & SuSE 10.0
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Unhappy Lexmark 1100 on SuSE 10.0 - Dead Ends Everywhere


I guess I am just to much of a newbie to follow directions.

I received about six good links on how to do this, but for every one either the link is dead, the instructions don't work (or I don't understand the error messages enough to correct)

Latest problem:
When installing with an rpm i get the following:
cups not available
required by:
z600cups requires cups >= 1:1.1.15-10
Conflict resolution
Remove the Referring Package
do not install z600 cups
Ignore conflict and risk system inconsistencies.

Any help?

thanks,
fritz@langgang.com
 
Old 11-21-2007, 11:27 AM   #2
langgang
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2005
Location: Houston, TX
Distribution: SuEE 9.0 & SuSE 10.0
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Thumbs up Success! - Well, partial

Ok. I got the printer part to work, so I'll answer my own post.

I was getting the YAST error on the Z600 drivers install. I told YAST to go ahead and ignore the notice that my CUPS was not the right version. (I figured I started from scratch a few times before I could do it again if need be).

It completed, I went to my Control Center, selected the printer, told it that it was a Z600 (which finally was on the list) and tested. The printing worked.

Now for the scanner....and advice?

langgang.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dell inspiron 1100 display not ok on Suse 9.1 murho Linux - Hardware 2 08-21-2005 06:53 PM
Lexmark Z600 Dead intuxicator Debian 3 03-28-2005 02:28 PM
wrong resolution for insprion 1100/suse 9.1 webazoid Linux - Software 1 07-17-2004 01:18 AM
suse 9.1 freezing problems inspiron 1100 quendy Linux - Distributions 0 06-22-2004 05:16 PM
Lexmark 1100 and RH9 salvatore Red Hat 0 10-23-2003 03:20 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:06 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration