LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-25-2007, 08:51 AM   #16
Adversus
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2007
Location: Belgium
Distribution: Fedora Core 2
Posts: 13

Original Poster
Rep: Reputation: 0

It isn't

i had to do some programming in hydra so it has been compiled a lot of times on my pc
 
Old 03-25-2007, 09:20 AM   #17
syg00
LQ Veteran
 
Registered: Aug 2003
Location: Australia
Distribution: Lots ...
Posts: 15,049

Rep: Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915
When you get the task killed, what does "dmesg" show.
 
Old 03-26-2007, 03:59 AM   #18
Adversus
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2007
Location: Belgium
Distribution: Fedora Core 2
Posts: 13

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Do you want me to paste the entire output?

i checked and there is no reference to "hydra" in the output of dmesg.
 
Old 03-26-2007, 05:55 AM   #19
syg00
LQ Veteran
 
Registered: Aug 2003
Location: Australia
Distribution: Lots ...
Posts: 15,049

Rep: Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915
Nothing from a fella called OOM ???
 
Old 03-26-2007, 09:33 AM   #20
Adversus
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2007
Location: Belgium
Distribution: Fedora Core 2
Posts: 13

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Filled my memory, ran hydra, got killed message, ran dmesg, this is the output:


Code:
>On node 0 totalpages: 130784
  DMA zone: 4096 pages, LIFO batch:1
  Normal zone: 126688 pages, LIFO batch:16
  HighMem zone: 0 pages, LIFO batch:1
ACPI: RSDP (v000 VIAK8                                 ) @ 0x00000000000f6d50
ACPI: RSDT (v001 VIAK8  AWRDACPI 0x42302e31 AWRD 0x00000000) @ 0x000000001fee3000
ACPI: FADT (v001 VIAK8  AWRDACPI 0x42302e31 AWRD 0x00000000) @ 0x000000001fee3040
ACPI: MADT (v001 VIAK8  AWRDACPI 0x42302e31 AWRD 0x00000000) @ 0x000000001fee7b40
ACPI: DSDT (v001 VIAK8  AWRDACPI 0x00001000 MSFT 0x0100000e) @ 0x0000000000000000
ACPI: Local APIC address 0xfee00000
ACPI: LAPIC (acpi_id[0x00] lapic_id[0x00] enabled)
Processor #0 15:5 APIC version 16
ACPI: LAPIC (acpi_id[0x01] lapic_id[0x01] enabled)
Processor #1 15:5 APIC version 16
ACPI: LAPIC_NMI (acpi_id[0x00] high edge lint[0x1])
ACPI: LAPIC_NMI (acpi_id[0x01] high edge lint[0x1])
ACPI: IOAPIC (id[0x02] address[0xfec00000] gsi_base[0])
IOAPIC[0]: apic_id 2, version 3, address 0xfec00000, GSI 0-23
ACPI: INT_SRC_OVR (bus 0 bus_irq 0 global_irq 2 dfl dfl)
ACPI: INT_SRC_OVR (bus 0 bus_irq 9 global_irq 9 low level)
ACPI: IRQ0 used by override.
ACPI: IRQ2 used by override.
ACPI: IRQ9 used by override.
Using ACPI (MADT) for SMP configuration information
Checking aperture...
CPU 0: aperture @ e8000000 size 128 MB
CPU 1: aperture @ e8000000 size 128 MB
Built 2 zonelists
Kernel command line: ro root=LABEL=/ rhgb quiet console=tty0
Initializing CPU#0
PID hash table entries: 2048 (order: 11, 65536 bytes)
time.c: Using 1.193182 MHz PIT timer.
time.c: Detected 1804.155 MHz processor.
Console: colour VGA+ 80x25
Dentry cache hash table entries: 65536 (order: 7, 524288 bytes)
Inode-cache hash table entries: 32768 (order: 6, 262144 bytes)
Memory: 509164k/523136k available (2056k kernel code, 0k reserved, 1484k data, 180k init)
Calibrating delay loop... 3538.94 BogoMIPS (lpj=1769472)
Security Scaffold v1.0.0 initialized
SELinux:  Initializing.
SELinux:  Starting in permissive mode
There is already a security framework initialized, register_security failed.
selinux_register_security:  Registering secondary module capability
Capability LSM initialized as secondary
Mount-cache hash table entries: 256 (order: 0, 4096 bytes)
CPU: L1 I Cache: 64K (64 bytes/line), D cache 64K (64 bytes/line)
CPU: L2 Cache: 1024K (64 bytes/line)
Using local APIC NMI watchdog using perfctr0
CPU: L1 I Cache: 64K (64 bytes/line), D cache 64K (64 bytes/line)
CPU: L2 Cache: 1024K (64 bytes/line)
CPU0: AMD Opteron(tm) Processor 244 stepping 0a
per-CPU timeslice cutoff: 1023.58 usecs.
task migration cache decay timeout: 2 msecs.
Booting processor 1/1 rip 6000 rsp 10001895f58
Initializing CPU#1
Calibrating delay loop... 3604.48 BogoMIPS (lpj=1802240)
CPU: L1 I Cache: 64K (64 bytes/line), D cache 64K (64 bytes/line)
CPU: L2 Cache: 1024K (64 bytes/line)
AMD Opteron(tm) Processor 244 stepping 0a
Total of 2 processors activated (7143.42 BogoMIPS).
Using local APIC timer interrupts.
Detected 12.528 MHz APIC timer.
checking TSC synchronization across 2 CPUs: passed.
time.c: Using PIT/TSC based timekeeping.
Brought up 2 CPUs
checking if image is initramfs...it isn't (no cpio magic); looks like an initrd
NET: Registered protocol family 16
PCI: Using configuration type 1
mtrr: v2.0 (20020519)
ACPI: Subsystem revision 20040816
ACPI: Interpreter enabled
ACPI: Using IOAPIC for interrupt routing
ACPI: PCI Root Bridge [PCI0] (00:00)
PCI: Probing PCI hardware (bus 00)
ACPI: PCI Interrupt Routing Table [\_SB_.PCI0._PRT]
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKA] (IRQs 3 4 6 7 *10 11 12)
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKB] (IRQs 3 4 6 7 10 *11 12)
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKC] (IRQs 3 4 6 7 10 11 12) *5
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKD] (IRQs 3 4 6 7 10 11 12) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKE] (IRQs 3 4 6 7 10 11 12) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [LNKF] (IRQs 3 4 6 7 10 11 12) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [LNK0] (IRQs 3 4 6 7 10 11 12) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [LNK1] (IRQs 3 4 6 7 10 11 12) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [ALKA] (IRQs 20) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [ALKB] (IRQs 21) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [ALKC] (IRQs 22) *0, disabled.
ACPI: PCI Interrupt Link [ALKD] (IRQs 23) *0, disabled.
usbcore: registered new driver usbfs
usbcore: registered new driver hub
PCI: Using ACPI for IRQ routing
ACPI: PCI interrupt 0000:00:0b.0[A] -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 169
ACPI: PCI Interrupt Link [ALKA] BIOS reported IRQ 0, using IRQ 20
ACPI: PCI Interrupt Link [ALKA] enabled at IRQ 20
ACPI: PCI interrupt 0000:00:0f.0[B] -> GSI 20 (level, low) -> IRQ 177
ACPI: PCI interrupt 0000:00:0f.1[A] -> GSI 20 (level, low) -> IRQ 177
ACPI: PCI Interrupt Link [ALKB] BIOS reported IRQ 0, using IRQ 21
ACPI: PCI Interrupt Link [ALKB] enabled at IRQ 21
ACPI: PCI interrupt 0000:00:10.0[A] -> GSI 21 (level, low) -> IRQ 185
ACPI: PCI interrupt 0000:00:10.1[A] -> GSI 21 (level, low) -> IRQ 185
ACPI: PCI interrupt 0000:00:10.2[B] -> GSI 21 (level, low) -> IRQ 185
ACPI: PCI interrupt 0000:00:10.4[C] -> GSI 21 (level, low) -> IRQ 185
ACPI: PCI Interrupt Link [ALKC] BIOS reported IRQ 0, using IRQ 22
ACPI: PCI Interrupt Link [ALKC] enabled at IRQ 22
ACPI: PCI interrupt 0000:00:11.5[C] -> GSI 22 (level, low) -> IRQ 193
ACPI: PCI interrupt 0000:01:00.0[A] -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 169
agpgart: Detected AGP bridge 0
agpgart: Maximum main memory to use for agp memory: 438M
agpgart: AGP aperture is 128M @ 0xe8000000
PCI-DMA: Disabling IOMMU.
IA32 emulation $Id: sys_ia32.c,v 1.32 2002/03/24 13:02:28 ak Exp $
audit: initializing netlink socket (disabled)
audit(1174401817.316:0): initialized
Total HugeTLB memory allocated, 0
VFS: Disk quotas dquot_6.5.1
Dquot-cache hash table entries: 512 (order 0, 4096 bytes)
SELinux:  Registering netfilter hooks
Initializing Cryptographic API
ksign: Installing public key data
Loading keyring
- Added public key 1D9CBAD01AC07F87
- User ID: Red Hat, Inc. (Kernel Module GPG key)
PCI: Via IRQ fixup for 0000:00:10.0, from 10 to 9
PCI: Via IRQ fixup for 0000:00:10.1, from 10 to 9
PCI: Via IRQ fixup for 0000:00:10.2, from 11 to 9
PCI: Via IRQ fixup for 0000:00:11.5, from 5 to 1
pci_hotplug: PCI Hot Plug PCI Core version: 0.5
vesafb: probe of vesafb0 failed with error -6
ACPI: Fan [FAN] (on)
ACPI: Processor [CPU0] (supports C1)
ACPI: Processor [CPU1] (supports C1)
ACPI: Thermal Zone [THRM] (60 C)
Real Time Clock Driver v1.12
Linux agpgart interface v0.100 (c) Dave Jones
serio: i8042 AUX port at 0x60,0x64 irq 12
serio: i8042 KBD port at 0x60,0x64 irq 1
Serial: 8250/16550 driver $Revision: 1.90 $ 8 ports, IRQ sharing enabled
ttyS0 at I/O 0x3f8 (irq = 4) is a 16550A
ttyS1 at I/O 0x2f8 (irq = 3) is a 16550A
RAMDISK driver initialized: 16 RAM disks of 16384K size 1024 blocksize
divert: not allocating divert_blk for non-ethernet device lo
Uniform Multi-Platform E-IDE driver Revision: 7.00alpha2
ide: Assuming 33MHz system bus speed for PIO modes; override with idebus=xx
VP_IDE: IDE controller at PCI slot 0000:00:0f.1
ACPI: PCI interrupt 0000:00:0f.1[A] -> GSI 20 (level, low) -> IRQ 177
VP_IDE: chipset revision 6
VP_IDE: not 100% native mode: will probe irqs later
VP_IDE: VIA vt8237 (rev 00) IDE UDMA133 controller on pci0000:00:0f.1
    ide0: BM-DMA at 0xd800-0xd807, BIOS settings: hda:DMA, hdb:pio
    ide1: BM-DMA at 0xd808-0xd80f, BIOS settings: hdc:DMA, hdd:pio
Probing IDE interface ide0...
hda: Maxtor 6Y120P0, ATA DISK drive
Using cfq io scheduler
ide0 at 0x1f0-0x1f7,0x3f6 on irq 14
Probing IDE interface ide1...
hdc: LITE-ON DVD SOHD-167T, ATAPI CD/DVD-ROM drive
ide1 at 0x170-0x177,0x376 on irq 15
Probing IDE interface ide2...
ide2: Wait for ready failed before probe !
Probing IDE interface ide3...
ide3: Wait for ready failed before probe !
Probing IDE interface ide4...
ide4: Wait for ready failed before probe !
Probing IDE interface ide5...
ide5: Wait for ready failed before probe !
hda: max request size: 128KiB
hda: 240121728 sectors (122942 MB) w/7936KiB Cache, CHS=65535/16/63, UDMA(133)
hda: cache flushes supported
 hda: hda1 hda2 hda3
hdc: ATAPI 48X DVD-ROM drive, 512kB Cache, UDMA(33)
Uniform CD-ROM driver Revision: 3.20
ide-floppy driver 0.99.newide
usbcore: registered new driver hiddev
usbcore: registered new driver usbhid
drivers/usb/input/hid-core.c: v2.0:USB HID core driver
mice: PS/2 mouse device common for all mice
input: AT Translated Set 2 keyboard on isa0060/serio0
input: PS/2 Logitech Mouse on isa0060/serio1
md: md driver 0.90.0 MAX_MD_DEVS=256, MD_SB_DISKS=27
NET: Registered protocol family 2
IP: routing cache hash table of 2048 buckets, 32Kbytes
TCP: Hash tables configured (established 16384 bind 16384)
Initializing IPsec netlink socket
NET: Registered protocol family 1
NET: Registered protocol family 17
powernow-k8: Found 2 AMD Athlon 64 / Opteron processors (version 1.00.09b)
powernow-k8: MP systems not supported by PSB BIOS structure
powernow-k8: MP systems not supported by PSB BIOS structure
ACPI: (supports S0 S1 S4 S5)
ACPI wakeup devices: 
PCI0 USB0 USB1 USB2 USB4 AC97 UAR1 UAR2 
md: Autodetecting RAID arrays.
md: autorun ...
md: ... autorun DONE.
RAMDISK: Compressed image found at block 0
VFS: Mounted root (ext2 filesystem).
SCSI subsystem initialized
libata version 1.02 loaded.
sata_via version 0.20
ACPI: PCI interrupt 0000:00:0f.0[B] -> GSI 20 (level, low) -> IRQ 177
sata_via(0000:00:0f.0): routed to hard irq line 11
ata1: SATA max UDMA/133 cmd 0xC000 ctl 0xC402 bmdma 0xD000 irq 177
ata2: SATA max UDMA/133 cmd 0xC800 ctl 0xCC02 bmdma 0xD008 irq 177
ata1: no device found (phy stat 00000000)
scsi0 : sata_via
ata2: no device found (phy stat 00000000)
scsi1 : sata_via
kjournald starting.  Commit interval 5 seconds
EXT3-fs: mounted filesystem with ordered data mode.
Freeing unused kernel memory: 180k freed
SELinux:  Disabled at runtime.
SELinux:  Unregistering netfilter hooks
NET: Registered protocol family 10
Disabled Privacy Extensions on device ffffffff80421e40(lo)
IPv6 over IPv4 tunneling driver
divert: not allocating divert_blk for non-ethernet device sit0
ACPI: Power Button (FF) [PWRF]
ACPI: PCI interrupt 0000:00:10.4[C] -> GSI 21 (level, low) -> IRQ 185
ehci_hcd 0000:00:10.4: EHCI Host Controller
ehci_hcd 0000:00:10.4: irq 185, pci mem ffffff0000026000
ehci_hcd 0000:00:10.4: new USB bus registered, assigned bus number 1
ehci_hcd 0000:00:10.4: USB 2.0 enabled, EHCI 1.00, driver 2004-May-10
hub 1-0:1.0: USB hub found
hub 1-0:1.0: 6 ports detected
USB Universal Host Controller Interface driver v2.2
ACPI: PCI interrupt 0000:00:10.0[A] -> GSI 21 (level, low) -> IRQ 185
uhci_hcd 0000:00:10.0: UHCI Host Controller
uhci_hcd 0000:00:10.0: irq 185, io base 000000000000dc00
uhci_hcd 0000:00:10.0: new USB bus registered, assigned bus number 2
hub 2-0:1.0: USB hub found
hub 2-0:1.0: 2 ports detected
ACPI: PCI interrupt 0000:00:10.1[A] -> GSI 21 (level, low) -> IRQ 185
uhci_hcd 0000:00:10.1: UHCI Host Controller
uhci_hcd 0000:00:10.1: irq 185, io base 000000000000e000
uhci_hcd 0000:00:10.1: new USB bus registered, assigned bus number 3
hub 3-0:1.0: USB hub found
hub 3-0:1.0: 2 ports detected
ACPI: PCI interrupt 0000:00:10.2[B] -> GSI 21 (level, low) -> IRQ 185
uhci_hcd 0000:00:10.2: UHCI Host Controller
uhci_hcd 0000:00:10.2: irq 185, io base 000000000000e400
uhci_hcd 0000:00:10.2: new USB bus registered, assigned bus number 4
hub 4-0:1.0: USB hub found
hub 4-0:1.0: 2 ports detected
EXT3 FS on hda2, internal journal
device-mapper: 4.1.0-ioctl (2003-12-10) initialised: dm@uk.sistina.com
cdrom: open failed.
Adding 1048312k swap on /dev/hda3.  Priority:-1 extents:1
kjournald starting.  Commit interval 5 seconds
EXT3 FS on hda1, internal journal
EXT3-fs: mounted filesystem with ordered data mode.
parport0: PC-style at 0x378 (0x778) [PCSPP,TRISTATE]
parport0: irq 7 detected
inserting floppy driver for 2.6.9-1.6_FC2smp
Floppy drive(s): fd0 is 1.44M
FDC 0 is a post-1991 82077
tg3.c:v3.10 (September 14, 2004)
ACPI: PCI interrupt 0000:00:0b.0[A] -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 169
divert: allocating divert_blk for eth0
eth0: Tigon3 [partno(BCM95705A50) rev 3003 PHY(5705)] (PCI:33MHz:32-bit) 10/100/1000BaseT Ethernet 00:0c:76:ad:85:24
eth0: RXcsums[1] LinkChgREG[0] MIirq[0] ASF[0] Split[0] WireSpeed[0] TSOcap[1] 
divert: freeing divert_blk for eth0
ip_tables: (C) 2000-2002 Netfilter core team
ip_conntrack version 2.1 (2043 buckets, 16344 max) - 456 bytes per conntrack
tg3.c:v3.10 (September 14, 2004)
ACPI: PCI interrupt 0000:00:0b.0[A] -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 169
divert: allocating divert_blk for eth0
eth0: Tigon3 [partno(BCM95705A50) rev 3003 PHY(5705)] (PCI:33MHz:32-bit) 10/100/1000BaseT Ethernet 00:0c:76:ad:85:24
eth0: RXcsums[1] LinkChgREG[0] MIirq[0] ASF[0] Split[0] WireSpeed[0] TSOcap[1] 
tg3: eth0: Link is up at 100 Mbps, full duplex.
tg3: eth0: Flow control is on for TX and on for RX.
Linux Kernel Card Services
  options:  [pci] [cardbus] [pm]
parport0: PC-style at 0x378 (0x778) [PCSPP,TRISTATE]
parport0: irq 7 detected
lp0: using parport0 (polling).
lp0: console ready
eth0: no IPv6 routers present
via82xx: Assuming DXS channels with 48k fixed sample rate.
         Please try dxs_support=1 or dxs_support=4 option
         and report if it works on your machine.
ACPI: PCI interrupt 0000:00:11.5[C] -> GSI 22 (level, low) -> IRQ 193
PCI: Setting latency timer of device 0000:00:11.5 to 64

Last edited by Adversus; 03-26-2007 at 09:34 AM.
 
Old 03-27-2007, 07:50 AM   #21
syg00
LQ Veteran
 
Registered: Aug 2003
Location: Australia
Distribution: Lots ...
Posts: 15,049

Rep: Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915Reputation: 1915
That's it ???.
Well, it ain't the OOM (Out Of Memory) killer that's getting involved.
Dunno what's happening.
 
Old 03-27-2007, 10:03 AM   #22
Adversus
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2007
Location: Belgium
Distribution: Fedora Core 2
Posts: 13

Original Poster
Rep: Reputation: 0
That's it I'm afraid..

When i get "killed" now i just close some stuff (the 4 desktop thingie does not improve tidyness ) and everything's fine.
 
Old 03-27-2007, 10:39 AM   #23
timmeke
Senior Member
 
Registered: Nov 2005
Location: Belgium
Distribution: Red Hat, Fedora
Posts: 1,515

Rep: Reputation: 61
Just an idea, but have you checked the files in /var/log for any warning messages?
 
Old 03-27-2007, 10:50 AM   #24
Adversus
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2007
Location: Belgium
Distribution: Fedora Core 2
Posts: 13

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I had not. Loaded up mem, ran HYDRA, got "killed" (a few times to make sure), then:

Quote:
[root@tarf sgvalcke]# grep -i "hydra" /var/log/*
/var/log/messages.2:Mar 14 14:39:01 localhost kernel: hydra_zmet[2747]: segfault at 0000000000001d4e rip 0000000000426014 rsp 0000007fbffff320 error 6
/var/log/messages.2:Mar 14 14:48:52 localhost kernel: hydra_zmet[3031]: segfault at 0000000000000016 rip 0000000031a7fd40 rsp 0000007fbffff248 error 6
2 old segfaults popped up, nothing special..
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vpnc spawned from "expect" killed upon exit saravkrish Linux - General 1 01-29-2007 09:17 PM
valgrind crashes at start up with "Killed" error message lasindi Slackware 0 04-22-2006 09:54 PM
"yum -y upgrade" FC4->FC5 killed my machine! U4ea Fedora 1 04-20-2006 11:47 AM
FC4 install errors, "diabling IRQ #10" "nobody cares" error message??? A6Quattro Fedora 6 07-20-2005 01:49 PM
error message when pressing "Next" "BIOS Problems" , help ! HeRCuLeSX Fedora 3 07-21-2004 03:37 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:52 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration