LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-08-2013, 11:52 AM   #1
lfekigjkh
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2013
Posts: 8

Rep: Reputation: Disabled
kickstart Installation exits, no error message


Kickstart, Dell 2850, CENTOS 6.3, client gets IP successfully, finds the config file, finds local install media, then:
Running anaconda 13.21.195, the CentOS system installer - please wait.
06:35:25 Starting graphical installation.
terminating anaconda...done
sending termination signals...done
disabling swap...
unmounting filesystems...
/mnt/runtime done
disabling /dev/loop0
/dev/pts done
/mnt/stage2 done
/selinux done
waiting for mdraid sets to become clean...
rebooting system
 
Old 10-08-2013, 01:44 PM   #2
lfekigjkh
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2013
Posts: 8

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Additional info. I setup remote logging. This is an excerpt from the file:
Oct 8 13:38:40 INFO ISCSID is /usr/sbin/iscsid
Oct 8 13:38:40 INFO no initiator set
Oct 8 13:38:40 WARNING '/usr/libexec/fcoe/fcoe_edd.sh' specified as full path
Oct 8 13:38:40 INFO No FCoE EDD info found: No FCoE boot disk information is found in EDD!
Oct 8 13:38:40 INFO no /etc/zfcp.conf; not configuring zfcp
Oct 8 13:38:42 INFO created new libuser.conf at /tmp/libuser.wfJGzU with instPath="/mnt/sysimage"
Oct 8 13:38:42 INFO anaconda called with cmdline = ['/usr/bin/anaconda', '--stage2', 'cdrom:///dev/sr0:/mnt/stage2', '--syslog', '192.1.2.19', '--noipv6', '--kickstart', '/tmp/ks.cfg', '--graphical', '--selinux']
Oct 8 13:38:42 INFO Display mode = g
Oct 8 13:38:42 INFO Default encoding = utf-8
Oct 8 13:38:42 INFO Starting window manager, pid 1508.
Oct 8 13:38:42 INFO Starting graphical installation.
Oct 8 13:38:43 INFO Detected 8016M of memory
Oct 8 13:38:43 INFO Swap attempt of 8016M
Oct 8 13:38:44 INFO ISCSID is /usr/sbin/iscsid
Oct 8 13:38:44 INFO no initiator set
Oct 8 13:38:47 INFO setting installation environment hostname to iwt
Oct 8 13:38:48 WARNING step installtype does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step confirminstall does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step complete does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step complete does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step complete does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step complete does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step complete does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step complete does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step complete does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step complete does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step complete does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step complete does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step complete does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step complete does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step complete does not exist
Oct 8 13:38:48 WARNING step complete does not exist
Oct 8 13:38:49 INFO moving (1) to step setuptime
Oct 8 13:38:49 WARNING '/usr/sbin/hwclock' specified as full path
Oct 8 13:38:49 INFO leaving (1) step setuptime
Oct 8 13:38:49 INFO moving (1) to step autopartitionexecute
Oct 8 13:38:49 INFO ISCSID is /usr/sbin/iscsid
Oct 8 13:38:49 INFO no initiator set
 
Old 10-09-2013, 09:24 PM   #3
lfekigjkh
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2013
Posts: 8

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
It appears as if I stumbled upon the solution myself. I set debug logging on and got a screen that said it couldn't partition, not enough space. I checked syntax, and make one partition smaller, even though it *should* have added up. Also took out ondisk args. Still not sure why it was bombing, but I'm going to try to reproduce.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error during kickstart installation sluge Linux - Newbie 4 01-08-2014 02:11 AM
Kickstart Installation via http Error burak Linux - General 3 11-24-2011 01:41 AM
Error at post install scripts for fedora 10 kickstart installation ravis007 Linux - General 1 11-18-2009 05:31 AM
Kickstart Error Error opening kickstart file (null): bad address Latitude Linux - Networking 0 06-03-2009 12:20 PM
glxgears exits with error message baikonur Linux - Hardware 1 03-30-2007 03:22 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:00 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration