LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-08-2004, 01:47 PM   #1
disco rugby
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2004
Location: Hamburg, Germany
Distribution: Mandrake 10 Community, SuSE 9.0 pro, Lindows 4.5
Posts: 13

Rep: Reputation: 0
Kaffeine: xine error No Demux Plugin


I have purchased SuSE 9 pro and have been trying for weeks to get video. Currently I'm up to having kaffeine 0.4 installed but it doesn't find any demux plugin. I get the following error:

xine error: No demux plugin.

The xine version installed is xine 0.9.23
have gone to http://cambuca.ldhs.cetuc.puc-rio.br/xine/ and downloaded and installed the "libxine1-(version)-xxxxxx.k6.rpm for AMD K6" stuff like theyt say, but nothing happens. I have an old K-6 (2) 533, 20 GB HDD, 320 MB RAM.

What am I missing?

After the demux problem is beat, the is a small issue of the libdvdcss that I can't get to work. SuSE seems not to like me or my machine.

Would be grateful for any help. Am at the end of my rope and considering a return to Windoze.
 
Old 02-08-2004, 03:02 PM   #2
mhearn
Guru
 
Registered: Nov 2002
Location: Durham, England
Distribution: Fedora Core 4
Posts: 1,565

Rep: Reputation: 47
What video are you trying to play?
 
Old 02-09-2004, 04:04 AM   #3
disco rugby
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2004
Location: Hamburg, Germany
Distribution: Mandrake 10 Community, SuSE 9.0 pro, Lindows 4.5
Posts: 13

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Just movie trailers, say from yahoo. The dvd player installation also seems a bit dodgy. Its there, mounted that is, but I can't play dvd's. (Am trying to concentrate on one thing at a time and since kaffeine is at least telling me what's wrong that would be a good place to start.)

The dvd problem seems to be the decoding. Do you think these are related issues. I am out of my depths here. Just learning about linux (the hard way). I have managed to install Avidemux, but it and xine don't seem to get along with each other. This confuses me.

Cheers,
rich
 
Old 05-23-2004, 04:03 AM   #4
Rico16135
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: Texas, USA
Distribution: Slackware 9.1, SuSE 9.1
Posts: 245

Rep: Reputation: 30
Don't blame SuSE for xine problems. There will be a day when Lindows too will have problems distributing licensed decoders. Redhat did with xmms. There is a fix to the SuSE problems you were having. I had the same probs and I fixed it.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SuSe 9.1/Xine-Error: No Demux Plugin/ WMA, ASF, AVI, WMV. FastFeet Linux - Software 11 07-06-2005 06:27 AM
xine error: demux plugin not found shivaligupta Linux - Software 1 04-16-2005 10:25 PM
Xine Doesnt Play Any Video (no Demux Plugin) kromatic Linux - Software 8 11-25-2004 05:19 PM
Kaffeine No plugin problem Johng Linux - Software 1 07-25-2004 06:58 AM
Kaffeine plugin on Konqueror C-monkey Linux - Newbie 0 12-27-2003 12:02 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:35 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration