LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Newbie (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/)
-   -   ive installed flash player on ubuntu but vids on youtube wont play or load at all? (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/ive-installed-flash-player-on-ubuntu-but-vids-on-youtube-wont-play-or-load-at-all-764068/)

noncomputergeek 10-23-2009 08:46 PM

ive installed flash player on ubuntu but vids on youtube wont play or load at all?
 
all i get is a big black rectangle where the vid is suppose to be.

flash player dosent seem to be working on firefox.
almost no flash related thing will load.
but when i use opera it seems to work better but not like it used to work on windows XP
how can i fix this?

linus72 10-23-2009 09:21 PM

which version of Ubuntu?
err...add this folder to /home/user-name/.mozilla folder
its libflash for flash10

http://multidistro.com/deb/plugins.tar.gz

that'll extract to a folder named plugins
put that in the .mozilla folder
its a hidden folder
enable "show hidden files" in your file manager

if that folders already there annd libflash.so is in there then I'm not sure?

craigevil 10-23-2009 09:24 PM

RestrictedFormats/Flash - Community Ubuntu Documentation - https://help.ubuntu.com/community/Re...dFormats/Flash


RestrictedFormats - Community Ubuntu Documentation - https://help.ubuntu.com/community/RestrictedFormats

noncomputergeek 10-23-2009 10:16 PM

Quote:

Originally Posted by linus72 (Post 3730471)
which version of Ubuntu?

if that folders already there annd libflash.so is in there then I'm not sure?


i have ubuntu 9.04

i added it to the folder but it didnt work
the only other files in that folder are nphelix.so and nphelix.xpt

noncomputergeek 10-23-2009 10:37 PM

nevermind my last post.

this time that vid load the little time bar and pause button thing, but i cant pause the vid and the vid wont load at all.


sorry for not being more specific. im like a big time nOOb and cant figure this stuff out.

lidex 10-23-2009 11:14 PM

Try entering these commands - one at a time - into terminal:
Code:

sudo apt-get remove swfdec-mozilla
sudo apt-get remove mozilla-plugin-gnash
sudo apt-get remove adobe-flashplugin
sudo apt-get remove flashplugin-nonfree
sudo apt-get install flashplugin-installer

Restart browser.

You can find a terminal in Accessories menu.

paddy2 11-02-2009 08:50 AM

Quote:

Originally Posted by lidex (Post 3730525)
Try entering these commands - one at a time - into terminal:
Code:

sudo apt-get remove swfdec-mozilla
sudo apt-get remove mozilla-plugin-gnash
sudo apt-get remove adobe-flashplugin
sudo apt-get remove flashplugin-nonfree
sudo apt-get install flashplugin-installer

Restart browser.

You can find a terminal in Accessories menu.


I had tried everything until I tried this,it worked first time.Many thanks.

hardly 02-21-2010 02:53 AM

I have experienced this after installing the FlashBlock add-on for Firefox. Also there was a problem with flash in Karmic shortly after the release that I experienced.
I'm assuming that you no longer have this issue.

When this occured to me, I either restarted Firefox, or rebooted.

THis may be a little old.


All times are GMT -5. The time now is 01:57 AM.