LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-13-2014, 12:19 PM   #1
sree_ec
Member
 
Registered: Sep 2010
Location: world
Distribution: Ubuntu 12.04LTS
Posts: 76

Rep: Reputation: 5
Issue with CONFIG_LOCAL_VERSION_AUTO


Hi,

I have building(with CONFIG_LOCALVERSION_AUTO=y) and installing a new kernel on my ubuntu. I have cloned the tree from Linus's tree using git http link.

But after booting up, when I check the boot messages , the version string does not consist of the git commit id. I am not sure what I am doing wrong.
Please help.
If you need more information on the issue, please ask.

git link I have used for clone:
git://git.kernel.org/pub/scm/linux/kernel/git/torvalds/linux.git

command used:
git clone git://git.kernel.org/pub/scm/linux/kernel/git/torvalds/linux.git

Note: The configuration mentioned in title is wrong. It should have been CONFIG_LOCALVERSION_AUTO. I am not sure if I can edit that, but I am really sorry for making such a silly mistake.

Last edited by sree_ec; 11-13-2014 at 12:21 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is there software to find network issue? Possible packets dropped or similar issue xmrkite Linux - Software 7 03-17-2015 06:33 PM
Joystick and USB issue, randomly connects, also caused a mouse issue. tim.sloane Linux - Hardware 1 08-08-2012 09:05 AM
Fedora 13 Installation issue -- Unable to install multiple linux distributions ---partition issue navneethr Linux - General 6 12-22-2010 11:17 PM
Postfix issue ; Must issue a STARTTLS command first after forcing TLS sarajevo Linux - Server 3 05-14-2009 08:28 AM
Trouble mounting ipod. Hal issue and mount point issue. okos Slackware 2 05-10-2009 11:51 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:32 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration