LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-17-2005, 08:59 PM   #1
DropHit
Member
 
Registered: Oct 2003
Posts: 95

Rep: Reputation: 15
IP and Domain resolving to default virtual host


I am running apache with linux 9 and plesk. Now, i have done this config before with no probs, but now i am stumped

i wanted to assign static ips to some of my domains and i am getting this problem with 2 domains they both resolve to the default web directory showing my default server page.

On 2 domains this worked fine fine and 2 do not. No matter what i do the godamn ip address and domain name resolve to the default web directory. I am ripping my friggin hair out over this.

Files i have changed are:

/etc/hosts
/var/named/run-root/etc/named.conf
/var/named/run-root/var/domainname
/etc/resolv.conf
httpd.include

I simply copied the parts from domains that worked. What else should i check?



Z
 
Old 11-17-2005, 09:06 PM   #2
bosewicht
Senior Member
 
Registered: Aug 2003
Location: Honolulu, HI
Distribution: Arch
Posts: 1,380

Rep: Reputation: 47
check httpd.conf sounds like two of ur virtual hosts are configured wrong
 
Old 11-17-2005, 09:19 PM   #3
DropHit
Member
 
Registered: Oct 2003
Posts: 95

Original Poster
Rep: Reputation: 15
already did

Already did actually went as far as to remove them from the httpd conf file and still same results. Anyone else?

Z
 
Old 11-19-2005, 02:07 PM   #4
clb
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: UK
Distribution: Ubuntu
Posts: 117

Rep: Reputation: 16
I know its basic,but have you restarted Apache since modifying the httpd.conf? its so obvious, its easy to forget.
 
Old 11-19-2005, 03:42 PM   #5
DropHit
Member
 
Registered: Oct 2003
Posts: 95

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Yeah it is something wierd, i mean defaulting to the default site is due to apache not seeing the site in the config, but they are both there.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Resolving <www.some remote host>.... failed: Host not found. koodoo Linux - Newbie 2 06-27-2005 09:48 AM
more resolving host problems rmindell Mandriva 0 03-13-2005 02:24 PM
resolving host problem Veteq Linux - Newbie 4 06-03-2004 02:45 PM
RH9 Apache Virtual Host Default Document jswilson Linux - Newbie 2 01-29-2004 10:27 AM
resolving host... soko Linux - Newbie 10 07-07-2002 11:50 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:54 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration