LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-19-2010, 09:30 AM   #16
gmvdburg
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2009
Location: Ada, Michigan
Distribution: red hat, debian and ubuntu
Posts: 14

Original Poster
Rep: Reputation: 0

so i just install the dell omsa on a windows workstation and run the utility to connect to the red hat server i configured correct?
 
Old 02-19-2010, 09:46 AM   #17
gmvdburg
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2009
Location: Ada, Michigan
Distribution: red hat, debian and ubuntu
Posts: 14

Original Poster
Rep: Reputation: 0
the configuration is to be raid 0 +1, strip and mirror and not to use lvm
 
Old 02-19-2010, 10:38 AM   #18
gmvdburg
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2009
Location: Ada, Michigan
Distribution: red hat, debian and ubuntu
Posts: 14

Original Poster
Rep: Reputation: 0
thanks for all of your assistance---i figured it out. i went into CTRL + R then selected virtual disk, changed the settings to RAID 10 for RAID, selected all of the disk (needed 8 total); went into the advanced settings and changed to adaptive read ahead and now the disks are formatting.
you guys are GREAT!!!
 
Old 02-19-2010, 11:57 AM   #19
r3sistance
Senior Member
 
Registered: Mar 2004
Location: UK
Distribution: CentOS 5.4, Mac OS 10.4 (tiger)
Posts: 1,005

Rep: Reputation: 79
No problem gmvdburg, I work with a lot of servers and Dells I have more then a fair bit of experience with, but the R710 is a bit too new for me to really get to play around with yet. Perhaps sometime soon, who knows.
 
Old 02-19-2010, 08:41 PM   #20
ongte
Member
 
Registered: Jun 2009
Location: Penang, Malaysia
Distribution: Mageia, CentOS, Ubuntu
Posts: 468

Rep: Reputation: 72
Quote:
Originally Posted by gmvdburg View Post
so i just install the dell omsa on a windows workstation and run the utility to connect to the red hat server i configured correct?
OMSA's gotta be installed into the RHEL server. Then you can use a windows box to access it's web interface at https://servername:1311/
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Invalid partition table for swap partition that I moved with Gparted keith9e Linux - Hardware 16 02-10-2010 01:21 PM
cloning linux partition to different laptop, invalid partition table dsollen Linux - Software 8 11-23-2009 09:50 PM
Help --> Invalid Partition Table? doody Linux - Newbie 8 09-01-2004 02:33 AM
Invalid Partition Table xiojqwnko Slackware 2 04-04-2004 06:27 PM
invalid partition table MunterMan Linux - Software 3 11-26-2003 03:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:57 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration