LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-19-2005, 02:23 PM   #46
pcandpc
Member
 
Registered: Apr 2005
Posts: 241

Original Poster
Rep: Reputation: 30

Hi Emmanuel_uk,

Yes, of course, my system works nicely
with the modem connection now

I was just commenting in my previous post
that even if one puts the following in the boot.local file,

modprobe /lib/modules/2.6.11.4-21.9-default/kernel/drivers/char/Intel536.ko

this will not work if one has rebooted a system and there's
no Intel536 listing under the lsmod command.

Instead, I just put modprobe Intel536 in the boot.local file
and this worked.

Again, thanks, Emmanuel_uk, for your consistency in paying
attention to this issue.

Last edited by pcandpc; 09-21-2005 at 12:45 AM.
 
Old 09-20-2005, 12:51 AM   #47
Emmanuel_uk
Senior Member
 
Registered: Nov 2004
Distribution: Mandriva mostly, vector 5.1, tried many.Suse gone from HD because bad Novell/Zinblows agreement
Posts: 1,605

Rep: Reputation: 53
I am with you, my mistake, the instruction with modprobe must be without the ko at the end of Intel536ep,

it is a quirk of the system

Quote:
Again, thanks
You are welcome

Last edited by Emmanuel_uk; 09-20-2005 at 12:54 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SUSE 9.3 Pro: Intel 536EP Modem anjum Linux - Software 2 07-29-2005 02:54 PM
SuSE 9.2 Pro & Intel 536ep modem DavidAndrews Linux - Hardware 0 06-29-2005 02:56 AM
Intel 536ep modem problem SuSE 9.2 (no dialtone - but works in Windows!) AtSymbol SUSE / openSUSE 3 05-27-2005 09:21 AM
Help with intel 536ep modem and Suse 9.1 lnebrown Linux - Hardware 11 11-08-2004 08:11 PM
536ep Intel modem Joe47 Linux - Newbie 18 11-24-2003 12:22 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:57 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration