LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-09-2009, 01:15 AM   #1
thabangk
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2009
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Installing postfix to work with SQL,with virtual domains


I followed the below link:
http://www.qwik.net/howto/howto.pdf
And I can't test the mail by telnet localhost 25 I get the below output,what can i do to test more here and get to create users and I don't have a domain.So Idon't know what to do more.Can you please assist me on this one.And in my /var/log/maillog I get this output
Code:
sgid=<200909090202.n89224X3006166@localhost.localdomain>, proto=ESMTP, daemon=MTA, relay=localhost.localdomain [127.0.0.1]
Sep  9 08:06:14 localhost sm-msp-queue[3791]: n89224X3006166: to=root, ctladdr=root (0/0), delay=04:04:10, xdelay=00:00:01, mailer=relay, pri=141561, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (n8966CDd003804 Message accepted for delivery)
Sep  9 08:06:14 localhost sendmail[3824]: n8966CDb003804: to=<thabangk@rqubed.co.za>, ctladdr=<root@localhost.localdomain> (0/0), delay=00:00:01, xdelay=00:00:01, mailer=esmtp, pri=120332, relay=ironport2.datapro.co.za. [196.41.30.122], dsn=2.0.0, stat=Sent (Ok: queued as B690AC21E2C)
Sep  9 08:06:14 localhost sendmail[3825]: n8966CDd003804: to=<root@localhost.localdomain>, ctladdr=<root@localhost.localdomain> (0/0), delay=00:00:01, xdelay=00:00:00, mailer=local, pri=52101, dsn=2.0.0, stat=Sent
Sep  9 08:08:47 localhost sendmail[4576]: n8968QAO004576: localhost.localdomain [127.0.0.1] did not issue MAIL/EXPN/VRFY/ETRN during connection to MTA
I do have the other ISP mailserver operating on this domain so i don't want to disturb the DOMAIN.Any idea of how to tackle a mailserver problem.

Last edited by Tinkster; 09-09-2009 at 06:27 PM. Reason: added code-tags for readability
 
Old 09-09-2009, 08:27 PM   #2
di11rod
Member
 
Registered: Jan 2004
Location: Austin, TEXAS
Distribution: CentOS 6.5
Posts: 207

Rep: Reputation: 32
You might get more useful responses posting this in the Linux Applications forum. I'm not sure this is really a newbie issue.

di11rod
 
  


Reply

Tags
postfix


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix - problem on specifying the origin for virtual domains haariseshu Linux - Server 1 10-01-2009 08:03 AM
How to configure postfix for virtual domains vargadanis Linux - Server 0 12-23-2006 03:54 PM
No Incoming postfix mail, virtual domains geokker Linux - Software 0 06-22-2004 06:09 AM
Postfix and virtual domains nvargas Linux - Software 6 03-12-2004 02:35 PM
Mailman + postfix virtual domains paulten Linux - Networking 0 01-12-2004 06:39 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:10 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration