LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Closed Thread
 
Search this Thread
Old 07-26-2007, 03:10 PM   #1
mineshpatel1984
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2007
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Lightbulb Installing Nagios on Suse 10


Hi

I am trying to configure nagios on my server i have configured the .cfg files and have got access to the web interface but after clicking any of the links i get an error:

Server Info:
-------------
Distro: Suse 10.1
S/w: nagios 2.9
Webserver: Apache 2.0

Server error!
The server encountered an internal error and was unable to complete your request.
Error message:
Premature end of script headers: tac.cgi
Error 500

My httpd.conf file section for this looks like:

Code:
ScriptAlias /nagios/cgi-bin/ /usr/local/nagios/sbin/
Code:
<Directory "/usr/local/nagios/sbin">
AllowOverride AuthConfig
Options ExecCGI
Order allow,deny
Allow from all
AuthName "Nagios Access"
AuthType Basic
AuthUserFile /usr/local/nagios/etc/htpasswd.users
Require valid-user
</Directory>

Alias /nagios /usr/local/nagios/share

<Directory "/usr/local/nagios/share">
Options None
AllowOverride Authconfig
Order allow,deny
Allow from all
AuthName "Nagios Access"
AuthType Basic
AuthUserFile /usr/local/nagios/etc/htpasswd.users
Require valid-user
</Directory>
Each link gives the same error with different cgi file referenced:

The actual file is in binary so can't read it to check for white space or empty lines. Any ideas on what i'm missing or what i can try. I have run the nagios config test on then main file...

Code:
/usr/local/nagios/bin/nagios -v /usr/local/nagios/etc/nagios.cfg
Get the following:

Total Warnings: 0
Total Errors: 0

Things look okay - No serious problems were detected during the pre-flight check



Thanks for your help.

Minesh
 
Old 07-28-2007, 01:31 AM   #2
Tinkster
Moderator
 
Registered: Apr 2002
Location: in a fallen world
Distribution: slackware by choice, others too :} ... android.
Posts: 22,986
Blog Entries: 11

Rep: Reputation: 880Reputation: 880Reputation: 880Reputation: 880Reputation: 880Reputation: 880Reputation: 880
Please post your thread in only one forum. Posting a single thread in the most relevant forum will make it easier for members to help you and will keep the discussion in one place. This thread is being closed because it is a duplicate.


http://www.linuxquestions.org/questi...d.php?t=371474
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nagios Daemon, PID not found but rc.nagios runs agentc0re Slackware 1 07-03-2007 02:47 PM
unable to get etc directory while installing NAGIOS in Redhat 9 mayankh Linux - Software 1 11-18-2006 04:56 PM
LXer: Nagios 2.5 and Oreon 1.3 (Nagios web front end) installation with screenshots LXer Syndicated Linux News 0 08-11-2006 05:33 PM
LXer: Nagios and Oreon (Nagios web front end) installation and Configuration LXer Syndicated Linux News 0 07-18-2006 08:33 PM
SuSe 10 install - Nagios -> Now what? mac_casey Suse/Novell 2 11-17-2005 09:00 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:32 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration