LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-19-2003, 08:20 AM   #1
digitized_funk
Member
 
Registered: Sep 2002
Location: Australia
Distribution: Suse 8.0
Posts: 50

Rep: Reputation: 15
installing mozilla in KDE?


How do I install Mozilla under kde, or can I install it in KDE?

the error I receive trying to run the installer is this:
---------------------
Xlib: connection to ":0.0" refused by server
Xlib: No protocol specified


Gtk-WARNING **: cannot open display: :0.0
---------------------

what on earth does that mean?

thanks.
 
Old 03-19-2003, 08:27 AM   #2
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,417

Rep: Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974
you're running it as root right? so run "xhost +localhost" then you should be able to connect to it no problem
 
Old 03-19-2003, 08:40 AM   #3
digitized_funk
Member
 
Registered: Sep 2002
Location: Australia
Distribution: Suse 8.0
Posts: 50

Original Poster
Rep: Reputation: 15
yep I am in the su account, I entered that command and it it giving a similar error:
--------------------------------
rg@linux:/tmp/mozilla> su
Password:
linux:/tmp/mozilla # xhost +localhost
Xlib: connection to ":0.0" refused by server
Xlib: No protocol specified

xhost: unable to open display ":0.0"

cheers.
 
Old 03-19-2003, 08:46 AM   #4
digitized_funk
Member
 
Registered: Sep 2002
Location: Australia
Distribution: Suse 8.0
Posts: 50

Original Poster
Rep: Reputation: 15
never mind actually, I am such a dunce, I could just click it in Konqueror and it installed okay.

thanks anyway.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing Blam: no mozilla found - I'm positive I have Mozilla installed. Strange. cillm527 Linux - Software 2 07-25-2005 05:49 PM
Installing Mozilla 1.6 in KDE hostlocus Slackware 5 05-22-2004 08:59 AM
KDE 3.1.4 and Mozilla Firebird pilotgi Linux - Software 2 10-22-2003 03:19 PM
KDE 3.1 Where is Mozilla icon? tdejong Linux - Software 6 07-07-2003 12:19 PM
Mozilla problems with Kde 2.2 jp40 Linux - General 3 08-15-2001 07:12 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:03 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration