LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-08-2010, 02:15 PM   #1
Vegan
Member
 
Registered: Aug 2010
Location: Idaho
Distribution: Arch, Ubuntu, Fedora
Posts: 114
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 10
Installed wrong Video card drivers. Now no gui on bootup


So i feel like an idiot
decided i wanted to try 3d desktop so i installed 3d support for nvidia graphics using the instructions on this webpage
http://www.fedorafaq.org/#nvidia

I Dont have nvidia i have ati
so needless to say i have to gui when i boot up

It shows the fedora loading bubble then a blinking cursor.

I can get to a virtual terminal

So how do i undo what i did
I just want to get it back to normal i dont need 3d support.
 
Click here to see the post LQ members have rated as the most helpful post in this thread.
Old 10-08-2010, 02:27 PM   #2
dugan
LQ Guru
 
Registered: Nov 2003
Location: Canada
Distribution: Slackware
Posts: 7,016

Rep: Reputation: 2535Reputation: 2535Reputation: 2535Reputation: 2535Reputation: 2535Reputation: 2535Reputation: 2535Reputation: 2535Reputation: 2535Reputation: 2535Reputation: 2535
Edit your xorg.conf and change Driver "nvidia" to Driver "radeon" or Driver "radeonhd", whichever's appropriate.

Last edited by dugan; 10-08-2010 at 02:30 PM.
 
2 members found this post helpful.
Old 10-08-2010, 03:45 PM   #3
Vegan
Member
 
Registered: Aug 2010
Location: Idaho
Distribution: Arch, Ubuntu, Fedora
Posts: 114
Blog Entries: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 10
Quote:
Originally Posted by dugan View Post
Edit your xorg.conf and change Driver "nvidia" to Driver "radeon" or Driver "radeonhd", whichever's appropriate.
I will give that a shot when i get home (am currently at work)
Last time i looked though i did not have an xorg.conf file...
 
Old 10-09-2010, 12:51 PM   #4
Vegan
Member
 
Registered: Aug 2010
Location: Idaho
Distribution: Arch, Ubuntu, Fedora
Posts: 114
Blog Entries: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 10
Issue has been resolved
i used
Code:
yum remove kmod-nvidia*
rm /etc/X11/xorg.conf
Thank you guys
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't find ATI video drivers package (Fedora 10 64, HD 4850)/ sound card drivers too mothergoose729 Linux - Hardware 9 01-19-2009 03:08 PM
How can i load the vesa driver at bootup in Grub? Or, help w/ video card. sleekmason Linux - Software 5 12-04-2006 12:11 AM
Installed wrong video drivers - now black screen on logon :( gonzouk Linux - Newbie 10 07-27-2005 10:20 AM
Wrong sound card installed rickh Fedora 0 06-25-2004 02:05 PM
KDE 3.2 and changing video card drivers and monitor drivers citrus Linux - Newbie 4 02-25-2004 06:11 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:25 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration