LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-21-2004, 12:49 AM   #1
inescapeableus
Member
 
Registered: Feb 2004
Location: Canada
Distribution: GNU/Linux Debian (Etch)
Posts: 319

Rep: Reputation: 30
Installation Issues


I am trying to install the GIFT dameon but I get the following issue and I do not know what to make of it. Any thoughts?

creating libgiftproto.la
/bin/sed: can't read Documents/Apollon/gift-0.11.6/lib/libgift.la: No such file or directory
libtool: link: `Documents/Apollon/gift-0.11.6/lib/libgift.la' is not a valid lib tool archive
make[3]: *** [libgiftproto.la] Error 1
make[3]: Leaving directory `/home/mike/Desktop/My Documents/Apollon/gift-0.11.6/ plugin'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/home/mike/Desktop/My Documents/Apollon/gift-0.11.6/ plugin'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/mike/Desktop/My Documents/Apollon/gift-0.11.6'
make: *** [all] Error 2
[mike@h24-108-224-140 gift-0.11.6]$

I am using Fedora Core 1 with KDE
 
Old 04-21-2004, 08:32 AM   #2
XavierP
Moderator
 
Registered: Nov 2002
Location: Kent, England
Distribution: Lubuntu
Posts: 19,176
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 430Reputation: 430Reputation: 430Reputation: 430Reputation: 430
Can you talk us through the steps you took to install this and any errors you received - esp. the last handful of lines from ./configure.
 
Old 04-21-2004, 12:10 PM   #3
inescapeableus
Member
 
Registered: Feb 2004
Location: Canada
Distribution: GNU/Linux Debian (Etch)
Posts: 319

Original Poster
Rep: Reputation: 30
What I did. I downloaded the gift tarball, I decompressed it and that created the directory. From there I did and ./configure and recieved that error
 
Old 04-21-2004, 12:53 PM   #4
XavierP
Moderator
 
Registered: Nov 2002
Location: Kent, England
Distribution: Lubuntu
Posts: 19,176
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 430Reputation: 430Reputation: 430Reputation: 430Reputation: 430
I Googled and found this thread http://www.linuxquestions.org/questi...003/10/2/75802 - although it is not an exact match, it seems close enough to be of help.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installation issues hlnoiku Linux - Hardware 0 05-17-2005 04:26 PM
Installation Issues StrongKungFu Debian 10 03-30-2004 04:33 PM
Installation issues marz2 Red Hat 1 03-07-2004 07:56 AM
installation issues h/w Linux - Hardware 7 04-01-2003 05:26 PM
Installation Issues dujonn Linux - Newbie 2 11-24-2002 09:16 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:24 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration