LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-13-2003, 08:48 AM   #1
AkujinNoNinjin
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2003
Distribution: Redhat 7.3
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Question Install trouble


I've had a look on forums but never seen this problem -

When I go to install linux, (Redhat 7.3, from ISO), the disk reads on boot, I get the text screen with the 'hit enter to go into graphical install' prompt, I then hit enter, and it comes up loading image **** (cant remember filename.. sorry). You can then hear the CD drive reading, but then it comes up 'unable to boot from image, insert next disk and try again'. If i hit enter again it just takes me back to the first prompt. If i insert disk 2 it just continues through the BIOS and boots to windows. If i try no disc, it boots to windows.

I tried reburning the ISO incase that was the problem. The MD5 signature is fine so i think its an OK download too.

Help :S

oh my specs: Duron 1300, KT7-RAID mobo, 256 ram, 20gb hard disk (split into a 10Gb partition for windows, and 10Gb unformatted where i'll put Linux), and the CD drive in question is a Lite-on 52x - brand new

Cheers.

.AN^2
 
Old 03-13-2003, 10:43 AM   #2
TX_metalhead
Member
 
Registered: Jan 2002
Location: Denver CO
Distribution: Mandrake, DemoLinux
Posts: 82

Rep: Reputation: 15
I would try DLing another image form a different source.
 
Old 03-13-2003, 11:52 AM   #3
AkujinNoNinjin
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2003
Distribution: Redhat 7.3
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
k - am actually about to try Mandrake 9. If that fails I'll try Redhat 8 (can't find many alternate downloads for 7.3 :S)

Cheers.

.AN^2
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble with new install walterbyrd Libranet 3 11-06-2005 02:10 AM
install trouble coopns MEPIS 2 11-02-2005 11:46 AM
New PC+New install=trouble chemichael Mandriva 6 09-26-2005 10:38 AM
Trouble with install of 10.0 CE hahler2 Mandriva 5 04-15-2004 06:42 PM
Trouble with install Hi-Point Linux - Software 8 04-02-2002 02:15 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:10 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration