LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-04-2003, 10:57 PM   #1
txboozer
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Location: Amarillo,Tx
Distribution: Red Hat 9
Posts: 16

Rep: Reputation: 0
install exited abnormally


I have been trying to install Red Hat 9for two days now, so far I've got to the actual install thenit stops and i get this:
install exited abnormally
sending termination signals...done
sending kill signals...done
disabling swap...
then it unmounts file systems and last line says: you may safely reboot your system.
Please, I want this to work so I can learn this bad boy.
Thanks for your help.M
 
Old 11-04-2003, 11:04 PM   #2
LogicG8
Member
 
Registered: Jun 2003
Location: Long Island, NY
Distribution: Gentoo Unstable (what a misnomer)
Posts: 380

Rep: Reputation: 30
Did you test the media? Did the installation program even get
to that point?
 
Old 11-04-2003, 11:12 PM   #3
txboozer
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Location: Amarillo,Tx
Distribution: Red Hat 9
Posts: 16

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I did test the media, tested ok. media was bought in a Red Hat for Dummies book. It ran through the format procedure and started to install then it went out of the GUI and into what looks like comand line. it picked up with install exited abnormally after X server started successfully.
Thanks for helping, I'm ready to pull my hair out.M
 
Old 11-04-2003, 11:56 PM   #4
watashiwaotaku7
Member
 
Registered: Oct 2002
Location: wisconsin -- The Badger state
Distribution: gentoo
Posts: 654

Rep: Reputation: 30
sounds like redhat doesnt like some of your hardware (maybe) can you tell us of any oddball hardware you have, especially mobo proc ram vid card and also try some other distros maybe this is a redhat specific problem (i dont like redhat anyways)
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fedora Core 4 - Install Exited Abnormally malith Fedora 15 07-21-2005 09:35 PM
fedora:install exited abnormally Ukin Fedora - Installation 18 12-04-2004 02:53 PM
fc3 install exited abnormally seekq Fedora - Installation 0 11-17-2004 12:19 AM
install exited abnormally mooktank Fedora - Installation 2 03-22-2004 08:10 AM
redhat 8.0 install exited abnormally PAB Linux - Newbie 1 10-02-2003 10:52 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:44 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration