LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-10-2004, 08:47 AM   #1
DavidTempler
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: United Kingdom
Distribution: Ubuntu 6.06
Posts: 172

Rep: Reputation: 30
Imwheel help me get the right keys.....


Hi,

I have set up xorg.xonf

Code:
Section "InputDevice"
        Identifier  "PS/2 Mouse"
        Driver      "mouse"
        Option      "Protocol"   "ExplorerPS/2"
        Option      "Buttons"           "7"
        Option      "ZAxisMapping"          "6 7"
        Option      "Device" "/dev/misc/psaux"
EndSection
I have loaded up imwheel set up imwheelrc as ....

Code:
".*"
None,Left,Alt_L|Left
None,Right,Alt_L|Tab
Left & Right being 4 & 5 ....

Well I get nothing with imwheel running

If I change Left to Up then it works (on scroll wheel)

I have trust 305ks deskset ....

Help I'm going mad.......

Dave T.
 
Old 09-10-2004, 08:58 AM   #2
egag
Senior Member
 
Registered: Jul 2004
Location: Netherlands
Distribution: Slackware
Posts: 2,721

Rep: Reputation: 52
Maybe try for the protocol : IMPS/2. ?

egag
 
Old 09-10-2004, 10:44 AM   #3
DavidTempler
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: United Kingdom
Distribution: Ubuntu 6.06
Posts: 172

Original Poster
Rep: Reputation: 30
tried that same result ...

wondered if Button1 Button2 would work ?

I just start imwheel with

imwheel

do I need to add anything else ?

Dave T.
 
Old 09-10-2004, 11:02 AM   #4
egag
Senior Member
 
Registered: Jul 2004
Location: Netherlands
Distribution: Slackware
Posts: 2,721

Rep: Reputation: 52
What type of mouse have you got ?

and do you have ( and read ) this file ?: http://imwheel.sourceforge.net/README

egag
 
Old 11-20-2004, 06:43 PM   #5
flashdelux
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2004
Location: Montpellier
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Trouble with imwheelrc

Hi guys
I have changed everything as said in the forum but I still have a little problem when I try to launch imwheel this message appears


WARNING: imwheel process could not be verified, it may not be running anymore, that's OK!
: No such file or directory
INFO: imwheel started (pid=11591)
Unrecognized wheel action in config.
Thumb1
User defined signal 1


Does anybody know why I have this message and what it means?
Thanks
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
with keys is the keys that change languages? AKAKAK Fedora 2 01-25-2005 11:11 AM
Help me with imwheel Kethinov Linux - Software 0 01-24-2005 01:29 PM
Imwheel Fix Sebboh Linux - Software 4 01-09-2004 07:55 PM
Configuring SSH to accept only keys (already have keys) fr0st Linux - Security 3 11-04-2003 04:31 AM
IMWheel tslugmo Linux - Software 8 04-28-2003 06:21 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:00 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration