LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 05-22-2003, 08:45 PM   #1
WannaLearnLinux
Member
 
Registered: May 2003
Location: California
Distribution: Slax
Posts: 262

Rep: Reputation: 30
Wink How switch from Kde to Gnome....thsi could be better thread name


Hi,

sorry for this for most of you stupid questions,how can i switch from Kde to Gnome......

...or why when i run Firestarter it says that i have to be a Root user.That's funny because i'm the Root user and only one user.

Where i'm wrong this time?

Sorry i'm using Linux about 3 days

 
Old 05-22-2003, 09:01 PM   #2
yowwww
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Ontario, Canada
Distribution: Arch Linux
Posts: 533

Rep: Reputation: 30
i'm sure you've been told this before, but why don't you have a user account? you should never use root unless you absolutely have to.

anyway, you should be able to switch from kde to gnome at your login screen (see where it says 'session' and click there and you should have options)

as for the root permissions, maybe try doing what you're doing in the terminal instead, perhaps the gui thinks you are a user only

realistically, you should be using user mode in gui and just get root priveleges in the terminal when needed
 
Old 05-23-2003, 02:21 PM   #3
whansard
Senior Member
 
Registered: Dec 2002
Location: Mosquitoville
Distribution: RH 6.2, Gen2, Knoppix, 98,2000 + various
Posts: 3,171

Rep: Reputation: 51
if you're not using a graphical login, then
you can edit your /root/.xinitrc file
to either startkde or gnome-session
 
Old 05-23-2003, 04:50 PM   #4
Wolfie
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2001
Location: Vancouver, Canada
Distribution: RH 9.0 MDK 9.2, 10 Knoppix 3.4 SW 9.1 Debian 3.0, Gentoo, Peanut 9.5, PCLOS 2k4r7, Mepis
Posts: 18

Rep: Reputation: 0
you can try typing the following in a console.....

switchdesk kde
 
Old 12-29-2005, 09:11 PM   #5
tweakerxp
Member
 
Registered: Nov 2005
Location: Dem Dar Hills of Tennessee
Distribution: SuSE 10.0
Posts: 55

Rep: Reputation: 15
I was trying to change from Gnome to KDE.... I have no freaking idea how I did it, but I did. WOW this stuff is more fun than swimming naked with three fat women. wooohooo
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Switch to Gnome to KDE? donaldtalbert Linux - Newbie 4 06-20-2005 04:15 PM
thread switch results in kernel stack switch superstition Linux - General 1 05-17-2005 11:48 PM
How do I switch between GNOME to KDE anindyanuri Linux - Software 7 02-16-2005 09:05 AM
How do I switch between KDE and Gnome? vinni155 Linux - Software 1 09-10-2004 01:45 AM
KDE or GNOME? NOT a Bashing Thread!! ChopSueyX Linux - General 3 11-24-2003 11:41 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:06 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration