LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-01-2013, 03:36 PM   #1
kbusche49
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2013
Posts: 1

Rep: Reputation: Disabled
HewlettPackard 3520 printer has a label "eprint"


HewlettPackard 3520 printer has a label "eprint" but

what does picture (icon?) of ((|)) mean


lp command produces nothing.

I'm running Mint 13 Cinnamon.

thanks for any and all ...
 
Old 06-01-2013, 04:04 PM   #2
teckk
Senior Member
 
Registered: Oct 2004
Distribution: FreeBSD Arch
Posts: 1,825

Rep: Reputation: 221Reputation: 221Reputation: 221
They have manuals online.
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/m...roduct=5162506

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...riesId=5162504
Quote:
lp command produces nothing.
You have cups installed and configured? Support for the printer?
Do a search for installing and using CUPS on Mint. Look to see if there is linux support for that printer.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] "SDA must have a GPT disk label" error while installing RHEL6 - "IBM x3650 M3" Server garbagegigo@gmail.com Linux - Server 12 02-25-2014 06:34 PM
[SOLVED] Bacula + vchanger: bconsole "label barcodes" does not find the autochanger catkin Linux - Software 1 02-28-2010 09:16 AM
How to get kernel to recognize "root=LABEL=foo" parameter? TSquaredF Slackware 16 11-07-2009 03:58 PM
Removed HD resulted in "Unable to resolve LABEL " error during boot nooto Linux - Hardware 2 12-26-2008 09:58 AM
* KipBond "rescue" mode can't mount filesystem w/ LABEL=/ in fstab KipBond Red Hat 0 02-06-2008 08:09 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:45 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration