LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 12-10-2002, 01:20 AM   #1
matrim
Member
 
Registered: Dec 2002
Location: utah
Distribution: Redhat; Fedora 2, 6
Posts: 114

Rep: Reputation: 15
Unhappy Help! Weird X error after installation!


Okay I got everything installed this time and did a boot in text mode option. I started X using the startx command...and everything seemed to be good, then as I am clicking a few things on the desktop the screen goes black and I'm unable to do anything.
Please help, I've posted before on _this_ forum. Hopefully this isn't reposting...What can I look at?

G
 
Old 12-10-2002, 02:04 AM   #2
robbage
Member
 
Registered: Dec 2002
Location: Western Australia
Distribution: OpenSuSe 11.x
Posts: 35

Rep: Reputation: 15
Maybe the wrong graphic driver is in use.

Can you press 'Ctrl-Alt-Backspace' and have it restart X?

Can you press 'Ctrl-Alt-F1' or replace F1 with F2, F3 etc and see a console?
 
Old 12-10-2002, 02:20 AM   #3
matrim
Member
 
Registered: Dec 2002
Location: utah
Distribution: Redhat; Fedora 2, 6
Posts: 114

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Okay, I restarted X again to try your suggestion, and instead of a black screen it just froze up after i clicked on an icon. The mouse still works but keyboard etc was froze. I'm thinking its the vid card also...though, i thought it might be a bad hard drive, that possible? If it's the vid card how can i check the errors and/or correct the settings in text?

Thanks for the reply

G
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird SuSE 9.2 Pro installation error GTBlackwell Suse/Novell 0 05-07-2005 01:18 AM
Weird installation problem... dyvvu Slackware - Installation 5 03-14-2004 02:35 AM
mysql installation weird... Red Squirrel Linux - Software 14 03-08-2004 09:19 AM
Weird behaviour after drivers installation incoming Linux - Hardware 0 11-16-2003 12:02 PM
Weird Installation problem tarballed Linux - General 4 09-26-2002 07:51 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:59 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration