LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-02-2008, 04:54 PM   #1
ferry58
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2008
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Graphic card install problem


I have installed Suse linux 11 64 bit version however the X server will not start. Configuration is asus P5B motherboard, Intell E7200 processor, asus graphic card EAH3450, 2GB memory. I don't know what causes it. error report is broken pipe can anybody help?
 
Old 10-02-2008, 04:56 PM   #2
Total-MAdMaN
Member
 
Registered: May 2008
Distribution: Gentoo
Posts: 306

Rep: Reputation: 34
What's the error message when you try to run X?
 
Old 10-02-2008, 05:08 PM   #3
ferry58
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2008
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Fatal server error
no screens found
 
Old 10-02-2008, 05:10 PM   #4
Total-MAdMaN
Member
 
Registered: May 2008
Distribution: Gentoo
Posts: 306

Rep: Reputation: 34
And what's in the Device section of /etc/X11/xorg.conf ?
 
Old 10-02-2008, 05:19 PM   #5
ferry58
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2008
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Board name ATI Radeon HD3450
Bus ID 1:0:0
Driver radeonhd
Identifier Device [0]
Venfor name ATI
 
Old 10-08-2008, 02:11 AM   #6
ferry58
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2008
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Problem solved

Problem was caused by KVM switch not by graphic card or monitor
thanx anyway
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My problem when install Xorg6.9 (BLFS6.2) with via graphic card adriano_nerazz08 Linux From Scratch 0 10-11-2007 07:54 AM
Install Solaris 10 on SPARC without graphic card czezz Solaris / OpenSolaris 5 06-11-2007 12:55 PM
MandrakeLinux 10.1 - Graphic card issue; doesn't install properly JBailey742 Linux - Software 1 03-28-2006 12:58 PM
Problem with My Graphic Card HELP?!? James_the_Great Linux - Newbie 3 09-12-2005 05:46 AM
Graphic card problem patiklipenguen Slackware 4 11-19-2002 09:52 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:32 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration