LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-08-2004, 12:37 PM   #1
rahulnsoni
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2004
Location: India
Distribution: RedHat 9
Posts: 15

Rep: Reputation: 0
Gnome icons does not display properly


Really it's a very bad day for me.
I am using RedHat 9
Now when I login gnome all of the files as well as the folders have the same icon type.
I mean to say that normally an .mpg file has different type icon, a folder has diff. type and a office file has diff............ whereas all the files and folders in my case have the same icon but there is no problem in executing them.

I tried to run the Theme option present in the preference option but it showed a error
The default theme schemas could not be found on. This means that you probably don't have metacity installed, or that your gconf is configured incorrectly.
 
Old 02-09-2004, 11:11 AM   #2
Unseen
Member
 
Registered: Feb 2003
Distribution: debian
Posts: 56

Rep: Reputation: 15
Can you log in as root? If you can and everything displays fine, it appears you have a permissions problem.

You can run rpm with a command line that will recreate all the permissions for you when you installed by using the switch --setperms.

I had to use this once or twice in the past when I fudged something with my unwieldy root skills.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SIS 760 Display not detected properly kumarnarain Linux - Hardware 1 09-24-2005 04:01 AM
X does not display properly? mrs shabby Linux - Newbie 5 05-30-2005 04:23 PM
need X server and DISPLAY to work properly -- dealing with Kazaa installed with wine sejem Linux - Software 2 03-27-2004 05:30 AM
Cannot get Mandrake 10 Konqueror to display previews of file icons. tried the normal ryord Linux - General 3 03-22-2004 05:01 PM
in bash japanese can't properly display. lrp Linux - General 2 05-30-2002 03:04 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:48 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration