LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-26-2009, 06:53 AM   #1
linuxlover.chaitanya
Senior Member
 
Registered: Apr 2008
Location: Nagpur, India
Distribution: Cent OS 5/6, Ubuntu Server 10.04
Posts: 4,629

Rep: Reputation: Disabled
FoxTab add on does not seem to work with FF 3.0.11


Hello all,

I just liked the safari look of 3d tabs. So just out of curiosity installed Fox Tab addon available through the mozilla website. But it does not seem to work.
The icon is there in the bar. And if I click the icon the window goes black with some options at the bottom of the window but nothing else. I can not browse the tabs. And nothing happens there. Is there any bug associated with or anything? Or am I missing something?
 
Old 06-27-2009, 01:11 AM   #2
linuxlover.chaitanya
Senior Member
 
Registered: Apr 2008
Location: Nagpur, India
Distribution: Cent OS 5/6, Ubuntu Server 10.04
Posts: 4,629

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Now, though it is not explicitly mentioned that it would not work on Linux, it works on Windows. But there are comments saying it worked with their Ubuntu machines.
 
Old 06-27-2009, 01:28 AM   #3
linuxlover.chaitanya
Senior Member
 
Registered: Apr 2008
Location: Nagpur, India
Distribution: Cent OS 5/6, Ubuntu Server 10.04
Posts: 4,629

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Ok got it working. Apparently I was using older version of flash player and that was why it had problems. Just thought of it, installed new version of flash and it worked. Hurray!!!!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Add/Remove Software doesn't work in Fedora 10 pradnyasoorya Linux - Software 2 02-26-2009 10:14 AM
FC6 Add/Remove Software does not work manjunath81 Fedora 3 02-01-2007 04:27 AM
Add Engines does not work under Firefox 1.06 or 1.07 Basel Slackware 6 10-20-2005 09:32 PM
add route doesn't work tkt Linux - Newbie 1 06-29-2005 06:56 PM
mysqladmin doesn't work with the when I add -p attribute to it Niceman2005 Linux - General 1 04-27-2005 08:11 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:33 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration