LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-24-2008, 06:09 AM   #1
saritha
Member
 
Registered: May 2007
Posts: 117

Rep: Reputation: 15
firefox installation


i had installed firefox3.0 from source ,i had compiled properly ,but when i opened the browser,the browser is shutting down,so where is the problem i coludnt able to get,when i had installed,where is tht browser is installed i dont know i had checked in /usr/bin ,but it was not there.

can any suggest me how to solve this problem
thanks

i had given ./configure --enable-application=browser
make,make install
 
Old 01-24-2008, 06:16 AM   #2
Mega Man X
LQ Guru
 
Registered: Apr 2003
Location: ~
Distribution: Ubuntu, FreeBSD, Solaris, DSL
Posts: 5,339

Rep: Reputation: 64
When you run firefox from the command line, what does it say? It is always a good idea to open programs from the command-line when debugging them. It usually drops a far better error message than "not opening"
 
Old 01-24-2008, 09:03 AM   #3
knudfl
LQ 5k Club
 
Registered: Jan 2008
Location: Copenhagen, DK
Distribution: pclos2016, Slack14.1 Deb Jessie, + 50+ other Linux OS, for test only.
Posts: 16,276

Rep: Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153
The full path is /usr/local/lib/firefox-3.0b2/firefox
and nowhere else.
The startscript is also in your compiled result:
mozilla/browser/app/firefox
and works fine here.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firefox didn't run after Firefox 2 installation nightrider Linux - Newbie 15 04-03-2008 11:24 PM
Firefox 2.0 installation raylhm SUSE / openSUSE 7 02-27-2007 10:30 AM
Firefox Installation Stingray Linux - Software 5 05-07-2005 09:37 AM
firefox installation perdesiz Linux - Software 1 12-28-2004 08:18 AM
Firefox installation help Kristijan Linux - Software 3 04-11-2004 07:27 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:35 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration