LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-17-2011, 04:27 AM   #16
adamk75
Senior Member
 
Registered: May 2006
Posts: 3,091

Rep: Reputation: 399Reputation: 399Reputation: 399Reputation: 399

Show us your /var/log/Xorg.0.log. On gnome3, effects are enabled by default if your drivers are supported. The open source drivers support your GPU, so they should be working. The fact that they aren't means that there's something wrong with your drivers.

Adam
 
Old 08-17-2011, 07:24 AM   #17
Kamal Reddy
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2011
Posts: 13

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
here it is.
Attached Files
File Type: log Xorg.0.log (50.7 KB, 19 views)
 
Old 08-17-2011, 07:31 AM   #18
adamk75
Senior Member
 
Registered: May 2006
Posts: 3,091

Rep: Reputation: 399Reputation: 399Reputation: 399Reputation: 399
Code:
(II) Module glx: vendor="FireGL - ATI Technologies Inc."
You still have at least part of the proprietary fglrx/catalyst driver installed. Did you remove all the packgaes you installed according to this guide: http://www.multimediaboom.com/instal...-in-fedora-15/ ?

Adam
 
Old 08-17-2011, 07:54 AM   #19
Kamal Reddy
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2011
Posts: 13

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
One of the drivers was lurking behind. It's back to normal. Thanks for ur inputs and time. I am beginning to understand how to approach errors in linux.

Thanks
Kamal

Last edited by Kamal Reddy; 08-18-2011 at 01:33 AM. Reason: inappropriate
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ATI Drivers Forget Setting On Reboot in Fedora 14 OstermanA Linux - Hardware 2 05-04-2011 04:24 AM
Fedora 9 - first reboot problem Swagata Paul Fedora - Installation 3 08-03-2008 08:41 PM
reboot and restart problem Fedora Dannydy Linux - Hardware 3 10-13-2004 07:14 PM
fedora 2 install problem (no video after reboot) han303 Linux - Laptop and Netbook 1 09-02-2004 06:26 PM
how do i get frozen bubble for fedora 2? yeehi Linux - Games 5 06-14-2004 06:00 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 02:12 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration