LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 10-26-2006, 06:18 PM   #1
ronald.watson
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2006
Location: Santa Cruz, CA USA
Distribution: FC6
Posts: 9

Rep: Reputation: 0
FC6 crashes at udevd during boot


In FC5 my system hung and when I rebooted it locked up at udev during the boot (after interactive setup). When I upgraded to FC6, I still have the same problem and after looking I get an invalid rule error at:
/etc/udev/rules.d/60-fuse.rules:1

Any ideas? Should I just delete or at least rename the rule?

Thanks in advance for any help you can provide
 
Old 10-27-2006, 09:07 AM   #2
mjmwired
Member
 
Registered: Apr 2004
Distribution: CentOS6, CentOS5, F16, F15, Ubuntu, OpenSuse
Posts: 620

Rep: Reputation: 39
I had the same problem.
http://www.mjmwired.net/resources/mj...-fc6.html#ntfs

The solution was to change KERNEL="fuse" to KERNEL=="fuse"
 
Old 11-29-2006, 01:20 PM   #3
ronald.watson
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2006
Location: Santa Cruz, CA USA
Distribution: FC6
Posts: 9

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Quote:
Originally Posted by mjmwired
I had the same problem.
http://www.mjmwired.net/resources/mj...-fc6.html#ntfs

The solution was to change KERNEL="fuse" to KERNEL=="fuse"

Thanks for the tip, but unfortunately it didn't solve the problem. I had a PCMCIA audio card (e-Mu 1616m) in the laptop and when I removed it the system continued to boot fine afterwards.

The good news is that my original problem is solved but now I've something else to work on
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FC6 beta3 upgrade to Final FC6 thyraios Fedora 1 09-18-2006 08:55 PM
Strange udevd-events during boot up of Suse 10.1 smannell Linux - Kernel 0 06-12-2006 10:30 PM
Slackware 10.2 Where is udevd started? rwcooper Linux - General 6 04-08-2006 11:07 AM
udevd problem Krugger Suse/Novell 1 11-03-2005 10:32 AM
udevd not running don_pingu Slackware 9 07-19-2005 05:03 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:05 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration