LinuxQuestions.org
Did you know LQ has a Linux Hardware Compatibility List?
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 09-29-2004, 03:33 AM   #1
ryancoolest
Member
 
Registered: Jan 2004
Location: Pinas
Distribution: Mandrake
Posts: 152

Rep: Reputation: 30
Failed opening '../main/mainconfig.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib


Hi Guys,

Anybody encoutered this kind of problem before?

Quote:
Failed opening '../main/mainconfig.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php')
Ryan
 
Old 09-29-2004, 06:29 PM   #2
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,415

Rep: Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968Reputation: 1968
well that file presumably doesn't exist.... you've hardly given anythign to go on though....
 
Old 09-29-2004, 10:09 PM   #3
ryancoolest
Member
 
Registered: Jan 2004
Location: Pinas
Distribution: Mandrake
Posts: 152

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Quote:
Originally posted by acid_kewpie
well that file presumably doesn't exist.... you've hardly given anythign to go on though....
Hi ACID, its working now... I just reboot the box and its working now... weird right...
 
Old 09-29-2004, 10:10 PM   #4
ryancoolest
Member
 
Registered: Jan 2004
Location: Pinas
Distribution: Mandrake
Posts: 152

Original Poster
Rep: Reputation: 30
BTW, I'm using Matrix Linux... that's all i guess.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starting httpd: /usr/sbin/httpd: symbol lookup error: /usr/local/lib/libaprutil-0.so. bijuhpd Linux - Newbie 1 10-30-2005 06:07 PM
Installing software, /usr/lib directory and /usr/local millertime Linux - Software 2 07-10-2004 10:21 AM
/usr/lib and /usr/local/lib doxxan Slackware 5 06-15-2004 01:58 AM
'PEAR.php' (include_path=''.:/usr/local/lib/php'') SOLVED SOLVED adengua Linux - Software 0 04-02-2004 04:34 AM
no php.ini file under /usr/local/lib/ !! jogurt666 Linux - Software 1 12-16-2003 01:06 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:39 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration