LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-10-2008, 11:01 AM   #1
agussuwarso
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2008
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
Question fail running 3D OS on my computer, what to do??


I have running PClinuxOS 2007 and 3D OS (DVD) on my computer but both can not run in my computer.
here is some message
- unable to open socket for inet6
...........................
- fatal error server
- no screen found
- X10 : fatal IO error (connection .......................
.........................

I have set in power managament for ACPI = disable
but the problem is remain.

my com spec is
AMD athlon X2 4000+, motherboard biostar TF7025-M2, memory 1 Gb,
hardisk 160 GB, VGA on board nvidia (intergrated in Geforce 7025/NF630a chipset.

what do i have to do ???????
 
Old 03-10-2008, 12:46 PM   #2
Uncle_Theodore
Member
 
Registered: Dec 2007
Location: Charleston WV, USA
Distribution: Slackware 12.2, Arch Linux Amd64
Posts: 896

Rep: Reputation: 60
Looks like you need to configure your X server. The ipv6 error probably has nothing to do with it. Try using the utilities included into your distribution, or the xorgconfig command that comes with X. Once you have the X server working, you can think about installing the proprietary NVidia drivers if you like...
 
Old 03-11-2008, 02:35 AM   #3
agussuwarso
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2008
Posts: 5

Original Poster
Rep: Reputation: 0
thanks, I will do what you suggest, and I will confirm to my experienced friends about that. because this is my first experience in using linux.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My computer running slow c4nk Linux - Hardware 3 12-17-2006 08:43 PM
Fail to add a local user in a computer working with NIS pwangee Fedora 2 07-07-2004 10:28 PM
Fail to add a local user in a computer working with NIS pwangee Linux - Networking 0 07-07-2004 11:01 AM
computer running slow calble Linux - General 10 01-02-2004 11:11 AM
squid fail to run after one week on smooth running on rh 8.0 server xnet_online Linux - Networking 5 12-23-2002 05:14 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:07 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration