LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-23-2002, 11:08 PM   #1
Peingune
Member
 
Registered: Oct 2002
Location: Ill
Distribution: Gentoo x86 2006.0
Posts: 89

Rep: Reputation: 16
everything is going good :-) but i have one more problem.


Everything is going good for me a redhat 7.3 :-) but one thing is killing me and that is turning on fsaa in the .dashrc file :-(. I did mine like this ( i'm going to type out things I have done )


1. # .bashrc
export __GL_FSAA_MODE=4

2. ~/.bashrc
export __GL_FSAA_MODE=4

3. alsia ( you know ) and whatever
export __GL_FSAA_MODE=4

4. # .bashrc

bash$ export __GL_FSAA_MODE=4

5. ~/.bashrc

bash$ export __GL_FSAA_MODE=4

well that is all I tried :-( and I still have no luck.

can anyone post their .bashrc file ( copy and paste there functions in the forum ).

I also tried the # export __GL_FSAA_MODE=4;ut2003 at the command line. I also did it with spaces export __GL_FSAA_MODE=4 ; ut2003 but no luck :-( if any can give a better explaination than the nvidia readme ( which suck ) let me know what I'm doing wrong

thank you


Last edited by Peingune; 10-23-2002 at 11:10 PM.
 
Old 10-24-2002, 06:36 PM   #2
vladkrack
Member
 
Registered: Oct 2002
Location: Curitiba - Brazil
Distribution: Conectiva
Posts: 334

Rep: Reputation: 30
Hi,

try this: edit your file .bashrc and include the lines:

__GL_FSAA_MODE="4"

export __GL_FSAA_MODE

it worked for me ...

this is for full scene anti-aliasing in games, it isn't?
 
Old 10-26-2002, 08:46 PM   #3
Peingune
Member
 
Registered: Oct 2002
Location: Ill
Distribution: Gentoo x86 2006.0
Posts: 89

Original Poster
Rep: Reputation: 16
Sorry for the long time reply :-(. Yes, it enable full sence aa in games. I find the right way. well it works for me.

# .bashrc
export __GL_FSAA_MODE=4

I had to restart my computer to get the var to work.
thanks for the reply vladkrack :-) without it I would of had to rack my brain alittle harder :-)

peace out
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recommend a good BitTorrent client, and a good CD ripper? audiorevolution Linux - Software 6 06-07-2005 07:36 AM
wlan problem - iwconfig looks good but can't ping koknat Linux - Wireless Networking 13 03-01-2005 08:16 PM
Good morning, Good evening, Good night. Cheeseboy LinuxQuestions.org Member Intro 2 11-04-2004 10:46 PM
Yet another MDK10 install problem... with a good question bikedude880 Mandriva 1 07-20-2004 03:13 PM
Problem with Soundcard-Worked good with Redhat.Problem with Mandrake invinciblemk Linux - Newbie 1 02-27-2004 06:02 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:28 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration