LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-11-2011, 08:04 AM   #1
imran2
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2011
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Error inserting module.


Hi Guys,

I am having a problem while inserting a particular module. Following are some prints :-

Disabling lock debugging due to kernel taint
Load module stos_core [?] by insmod (pid 1230)
Load module stsys_ioctl [252] by insmod (pid 1234)
Load module stcommon_core [?] by insmod (pid 1245)
Load module sttbx_core [?] by insmod (pid 1249)
Load module stavmem_core [?] by insmod (pid 1253)
insmod: error inserting '/root/mohitd/HDK7108_7108/modules/stavmem_core.ko': -1
Operation not permitted

I am using STLinux-2.4 Distribution, kernel 2.6

I have changed the access permissions on all the .ko as rwx. Still I am getting the problem.

Can somebody please help me out.
 
Old 02-11-2011, 12:55 PM   #2
PenGUiN_6_1
Member
 
Registered: Oct 2006
Location: Brunswick, MD
Distribution: gNewSense 2.3 (deltah) i386
Posts: 57

Rep: Reputation: 22
How was the module made? It may have to do with some of the symbols, like:
Code:
error while inserting $PATH/wl.ko:error code -1:unknown symbol in $PATH/wl.ko
Anyway, I had that problem with my wireless module that one time (the module instance is underlined). Could it be that? I'm sorry that I can't offer anything else...maybe try to make the module again (when inserting, if you try, BE SURE IT'S REMOVED!). Hope this helps
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Error inserting module. mohitdhingras Linux - Newbie 2 02-01-2011 05:31 AM
error inserting soundcore module methodtwo Linux - Software 1 05-07-2008 07:55 AM
Error inserting e1000 module thatisuresh Linux - Networking 1 05-08-2007 06:54 PM
insmod: error inserting 'module.o': -1 Invalid module format ksrinivas Linux - Newbie 5 10-11-2006 08:29 AM
Error inserting the ATI module now for some reason..HELP wpg9210 Linux - Software 3 01-25-2006 05:17 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:53 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration