LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 01-12-2010, 09:10 AM   #1
nico34
Member
 
Registered: Jan 2010
Posts: 54

Rep: Reputation: 0
Error in IBM server x345 server


can anyone help me? I am having a problem with our ibm x345 server, we cannot acceess the bios can anyone tell me how to enable the bios tnx
 
Old 01-12-2010, 09:49 AM   #2
lugoteehalt
Senior Member
 
Registered: Sep 2003
Location: UK
Distribution: Debian
Posts: 1,215
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 49
Don't know but
Code:
- Reboot the system.

- Enter the LSI BIOS setup utility by hitting Ctrl-C when prompted.
https://www.ibm.com/developerworks/f...hreadID=188282Hope helps.
 
Old 01-12-2010, 10:16 AM   #3
strick1226
Member
 
Registered: Feb 2005
Distribution: CentOS, Fedora, OS X, SLES, Ubuntu
Posts: 273

Rep: Reputation: 51
Pressing F1 when seeing the blue IBM logo on the black screen should get you into the main BIOS ("Setup") on your x345 server. Reboot or power-cycle the server to get to that screen...

Are you locked out via an administrator password? If so, that's probably going to require a system board replacement (or at least a service call from IBM). Those are burned into an EEPROM on the board, and can't be reset like a CMOS-level password.

Last edited by strick1226; 01-12-2010 at 10:16 AM. Reason: spelling, lol
 
Old 01-16-2010, 03:56 AM   #4
nico34
Member
 
Registered: Jan 2010
Posts: 54

Original Poster
Rep: Reputation: 0
ei man, can I really install centos in our ibm server?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I am getting bad sector error in RHEL 4 U6 in IBM 3650 server with RAID 8.3. shajahan Linux - Hardware 3 12-02-2008 10:09 PM
LXer: IBM Takes #1 Position in UNIX Server Revenue, Leads Blade Server Revenue LXer Syndicated Linux News 0 02-22-2006 09:16 AM
NIC Teaming w/IBM x345 MontanaD Linux - Networking 0 11-26-2003 01:21 PM
IBM X345 Dual 2.0 xeons dexter_modem Linux - Hardware 3 02-20-2003 10:52 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:50 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration