LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-08-2016, 03:34 AM   #1
eline
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2016
Posts: 2

Rep: Reputation: Disabled
Error in `./etmp4'


Hello
I am using evalvid and ns2 and; ubuntu 14.04 to evaluate video traffic ,I am using ns2.35 and evalvid 2.7.but 1-when i use this command:

~/myevalvid2$ ./etmp4 -f -0 sd_a01 rd_a01 st_a01 a01.mp4 a01out

the following error is comming :

*** loss_a01out.txt ***: percentage of lost [frames|packets]
column 1: I (including H)
column 2: P
column 3: B
column 4: overall

*** delay_a01out.txt ***: jitter/delay statistics
column 1: [frame|packet] id
column 2: loss flag
column 3: end-to-end delay [s]
column 4: sender inter [frame|packet] lag [s]
column 5: receiver inter [frame|packet] lag [s]
column 6: cumulative jitter [s] [Hartanto et. al.]

*** rate_s_a01out.txt ***: sender rate
column 1: time [s]
column 2: momentary rate [bytes/s]
column 3: cumulative rate [bytes/s]

*** rate_r_a01out.txt ***: receiver rate
column 1: time [s]
column 2: momentary rate [bytes/s]
column 3: cumulative rate [bytes/s]

*** Error in `./etmp4': double free or corruption (fasttop): 0x085ec028 ***
Aborted (core dumped)

Do you have any idea how I could solve this problem

2-have you any idea how can i create graphic of psnr (peak signal- to -noise ratio) ?
does anyone has a solution to this problem..

thanks in advance
 
Old 03-09-2016, 12:06 PM   #2
knudfl
LQ 5k Club
 
Registered: Jan 2008
Location: Copenhagen, DK
Distribution: pclos2016, Slack14.1 Deb Jessie, + 50+ other Linux OS, for test only.
Posts: 16,276

Rep: Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153Reputation: 3153
'etmp4' : Unknown file.
 
Old 03-10-2016, 04:22 AM   #3
Fatema91
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2016
Posts: 1

Rep: Reputation: Disabled
Try running : export MALLOC_CHECK_=0 in the terminal window
It solved my problem.
 
  


Reply

Tags
ns2


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Fatal error in MPI_Init: Other MPI error, error stack:gethostbyname failed(errno 1) turbo67 Linux - Networking 1 08-08-2014 04:41 AM
Fatal error in MPI_Init: Other MPI error, error stack:gethostbyname failed(errno 1) turbo67 Red Hat 1 06-15-2014 06:53 AM
Fatal error in MPI_Init: Other MPI error, error stack:gethostbyname failed(errno 1) shilpiiitr Linux - Software 0 01-13-2014 03:44 PM
Error 502 : Display Fatal Error Message, Error pushing image, dbpaCT failed! HaloCheng Linux - Newbie 1 09-12-2012 01:02 PM
Sendmail: eocket wedge , 504 error , dsn error, mail relay connection error djcs Debian 0 03-03-2009 01:41 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:20 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration