LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-11-2008, 01:25 PM   #1
Shadowmeph
Member
 
Registered: May 2008
Location: West Coast Canada
Posts: 260

Rep: Reputation: 29
DOes this error mean that my Video drivers are not installed correctly?


I installed Enemy territory I keep getting this error
Quote:
Sys_Error: Sys_LoadDll(ui) failed, no corresponding .so file found in fs_homepath or fs_basepath
I am not sure but does that mean that My fglrx video drivers are not installed correctly and that I have to un/re install them? and if so how do I correctly uninstall my Vid drivers on Opensuse 11 64bit?
 
Old 09-11-2008, 01:56 PM   #2
{BBI}Nexus{BBI}
Senior Member
 
Registered: Jan 2005
Location: Nottingham, UK
Distribution: Mageia 5, Linux Lite
Posts: 4,312

Rep: Reputation: 209Reputation: 209Reputation: 209
No it doesn't. See here for a possible solution: http://www.linux-gamers.net/modules/...p?topic_id=950
 
Old 09-11-2008, 02:07 PM   #3
Shadowmeph
Member
 
Registered: May 2008
Location: West Coast Canada
Posts: 260

Original Poster
Rep: Reputation: 29
Quote:
Originally Posted by {BBI}Nexus{BBI} View Post
No it doesn't. See here for a possible solution: http://www.linux-gamers.net/modules/...p?topic_id=950
Thank you for reply I will check this out
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how do i install video drivers correctly in slackware? rixtr66 Slackware 7 08-26-2008 01:06 PM
opengl is not displaying video correctly using ATI drivers kcorupe Linux - Desktop 4 08-07-2007 02:08 PM
Doom3 demo segfaults, nvidia drivers installed correctly qwijibow Linux - Games 3 12-26-2004 03:02 PM
ATI Proprietary Drivers (Radeon 9700) correctly installed but no 3D acceleration g-rom Linux - Hardware 5 05-11-2004 06:59 AM
Problems with video in Mandrake 10.0 Nvidia is installed correctly. al3x-jay Mandriva 4 03-30-2004 07:52 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:36 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration