LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-06-2013, 02:13 AM   #1
Klaipedaville
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2013
Posts: 21

Rep: Reputation: Disabled
Debian Squeeze Postfix / Dovecot. No Mails Arrive Assistance.


Hello there!

I am starting this new thread as per chrism01 suggestion. There is another very identical thread where I first posted my comment but it is two years old so..

I run Debian (6.0) squeeze, postfix / dovecot. It sends absoluttely anything anywhere OK but I am unable to receive mails from outside. That is I receive my own messages sent from me to me but it never arrives if sent from any other let's say e-mail accounts.

Any help / suggestion / advices at all would be highly appreciated. Many thanks!

I have solved it myself. Sometimes reading a few dozens of extra pages of documentation works better. :-)

Last edited by Klaipedaville; 03-15-2013 at 07:34 AM.
 
Old 03-30-2013, 11:24 AM   #2
Ztcoracat
Senior Member
 
Registered: Dec 2011
Distribution: Slackware & CentOS
Posts: 2,995
Blog Entries: 1

Rep: Reputation: Disabled
Hi:


Perhaps (I'm not the best with this) your not receiving mail because something in the settings not set up correctly; or not checked.

These webpages may be of some use.

http://rimuhosting.com/support/setti...sp?mta=postfix
http://rimuhosting.com/support/setti...ok#pop3outlook

http://wiki.dovecot.org/LDA/Postfix

Hope this helps.
 
Old 03-30-2013, 11:45 AM   #3
Klaipedaville
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2013
Posts: 21

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Hi Ztcoracat.

Appreciare your links and try but my post says at the end that I fixed the issue myself. Reading a few dozens of extra pages of documentation sometimes works better.
 
Old 03-30-2013, 11:47 AM   #4
Ztcoracat
Senior Member
 
Registered: Dec 2011
Distribution: Slackware & CentOS
Posts: 2,995
Blog Entries: 1

Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by Klaipedaville View Post
Hi Ztcoracat.

Appreciare your links and try but my post says at the end that I fixed the issue myself. Reading a few dozens of extra pages of documentation sometimes works better.

Your right you did say you fixed it-

Bet your glad that's over-with-

Have a good weekend!
 
Old 03-31-2013, 02:26 AM   #5
Klaipedaville
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2013
Posts: 21

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by Ztcoracat View Post
Your right you did say you fixed it-

Bet your glad that's over-with-

Have a good weekend!
That's right Ztcorecat. It's nice to have it working. There were 3 issues that gave me headache. Two of them were mine in procmail filtering and networking if you are interested to thow but the third one belonged to my ISP! Mine are fixed all right but have to learn to live with ISP's though. There are only two ISPs where I reside and the second one is even worse than the one I am on so... there is nothing much I can do about it.. VSAT (satellite internet) is always an option but I am not a millionaire.. yet :-) to pay for that.

You have a nice week-end as weel / well :-0
 
Old 03-31-2013, 03:10 PM   #6
Ztcoracat
Senior Member
 
Registered: Dec 2011
Distribution: Slackware & CentOS
Posts: 2,995
Blog Entries: 1

Rep: Reputation: Disabled
Quote:
but I am not a millionaire
I'm not either-

I know how you feel about your ISP.
The first one I had provided me with internet that drug by like molasses-
My new provider is much better.

Carry on and glad your happy now!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix+dovecot in rhel6.1 not getting local mails JATA01 Linux - Server 8 07-15-2012 12:23 AM
LXer: The Perfect Server - Debian Squeeze With BIND, Dovecot & Nginx ISPConfig 3 LXer Syndicated Linux News 0 03-25-2012 08:20 AM
LXer: The Perfect Server - Debian Squeeze With BIND & Dovecot ISPConfig 3 LXer Syndicated Linux News 0 08-11-2011 08:00 PM
can send mails, can't recive them (mailscanner+postfix+dovecot) chuck_cts Linux - Networking 2 04-05-2008 08:10 AM
mails never arrive nor rejected satimis Linux - Server 2 02-17-2008 01:42 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:35 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration