LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-23-2003, 02:01 PM   #1
rcarr
Member
 
Registered: Sep 2003
Posts: 45

Rep: Reputation: 15
Cookies not working...


Just got my first Linux box installed and configured. Have a question about cookies. Whenever I logout of my Linux box and log back in, I have to login again at this site (and others). I see my username and password filled in, but the auto login part isn't working.

Yes, I checked my settings. Both cookies and autologin are checked.

Any ideas?
 
Old 09-23-2003, 03:35 PM   #2
g00$e
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: Norfolk, VA
Distribution: Slackware
Posts: 119

Rep: Reputation: 15
What browser are you using?

Also...Depending on your browser it may be set so Cookies are only *good* for the current session...that is they will be forgotten after you close your browser.

I am using Konqueror and this site seems to work fine for me if that is any help.
 
Old 09-23-2003, 03:43 PM   #3
rcarr
Member
 
Registered: Sep 2003
Posts: 45

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Thanks for the reply g00$e. I'm using Mozilla 1.2.1. I've checked the cookie settings and all cookies are enabled.
 
Old 09-23-2003, 03:50 PM   #4
g00$e
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: Norfolk, VA
Distribution: Slackware
Posts: 119

Rep: Reputation: 15
Hey rcarr-

I checked the Mozilla on my machine (Version 1.3) and by defalut the setting:

"Limit maximun lifetime of cookies to:"

has no items checked which would be the correct setting in this case.

If this is the true in your situation you may wish to get the latest version of Mozilla. I remember having problems with 1.2.1 WRT this very issue.

If you are not stuck on Mozilla give Konqueror a try. I love what the Mozilla folks are doing but Konqueror is just so much faster. I mean _really_ faster.
 
Old 09-23-2003, 04:01 PM   #5
rcarr
Member
 
Registered: Sep 2003
Posts: 45

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I just downloaded the latest Mozilla. I'll see if that does the trick.

Thanks
 
Old 09-23-2003, 08:18 PM   #6
rcarr
Member
 
Registered: Sep 2003
Posts: 45

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Problem solved with new version. Thanks for the help.
 
Old 09-23-2003, 09:54 PM   #7
g00$e
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: Norfolk, VA
Distribution: Slackware
Posts: 119

Rep: Reputation: 15
Glad it works.

 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where do cookies etc go? Bill Johns Linux - Security 3 04-11-2005 04:35 AM
Where are my cookies? GoinEasy9 LQ Suggestions & Feedback 2 03-05-2004 10:49 PM
cookies not working in kde... bulliver Linux - Software 14 08-19-2003 01:55 PM
Not getting cookies Fingel LQ Suggestions & Feedback 2 02-13-2003 08:45 AM
cookies sandy General 4 09-06-2002 02:00 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:15 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration