LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-01-2009, 10:34 PM   #1
azvampyre
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2009
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
Question Compaq Presario V6000 and Nvidia Geforce 6150 GO (External Monitor) install problem.


Heres whats wrong.
The laptop has a bad screen, so its connected to an external compaq 7500 crt monitor. I can see some of the screen on the lcd and the gui looks fine, but on the external monitor its garbled with artifects after the initial setup display, the very beginning of setup showed fine, this is my first attempt at Linux and would appreciate any help.
 
Old 01-01-2009, 11:24 PM   #2
azvampyre
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2009
Posts: 6

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Ive installed Ubuntu from within windows XP, and when it loads everything seems fine through the loading screen, but when Ubuntu boots its just a mess of colors.
 
Old 01-02-2009, 03:54 PM   #3
azvampyre
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2009
Posts: 6

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I temporarily replaced the broken LCD on the laptop and everything shows up fine, but still the external monitor has bad resolution and artifacts rather than a viewable area. please help.
 
Old 01-03-2009, 09:31 PM   #4
azvampyre
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2009
Posts: 6

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Thumbs down

{0_0}

Last edited by azvampyre; 03-04-2012 at 04:01 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need help install wifi drivers on my compaq presario v6000 using openSUSE 10.3 kerberos223 Linux - Newbie 8 11-20-2016 01:55 PM
Compaq Presario V6000 V6101US and Linux tvany03 Linux - Laptop and Netbook 3 07-08-2007 06:35 PM
acroread problem in Compaq presario v6000 under Mandriva 2006 datta_dilip Mandriva 3 06-18-2007 07:40 AM
Slackware 11 in a Compaq Presario V6000 Pratt Slackware 5 04-12-2007 06:18 AM
Compaq Presario 3410 US Graphics (nVidia GeForce 4 420 Go) roxmenon Linux - Hardware 1 01-20-2006 11:42 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:31 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration