LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-17-2006, 07:31 AM   #1
shipon_97
Member
 
Registered: Oct 2005
Location: Bangladesh
Posts: 484

Rep: Reputation: 30
Cool clamsmtpd doesn't work


Dear ,

I have configured postfix and clamav. Now i want 'clamsmtp' with these in my server (Redhat Linux). My server ip is 192.168.10.20 (suppose) .

My /etc/main.cf :
===============
content_filter = scan:127.0.0.1:10025
receive_override_options = no_address_mappings

/etc/master.cf :
=================
scan unix - - n - 10 smtp
-o smtp_send_xforward_command=yes


localhost:10026 inet n - n - 10 smtpd
-o content_filter=
-o receive_override_options=no_unknown_recipient_checks,no_header_body_checks
-o smtpd_helo_restrictions=
-o smtpd_client_restrictions=
-o smtpd_sender_restrictions=
-o smtpd_recipient_restrictions=permit_mynetworks,reject
-o mynetworks=192.168.10.0/24
-o smtpd_authorized_xforward_hosts=127.0.0.0/8

But it doesnot works .No mail is stored in my user mail box. I don't understartd what is the problem . Plz give me some hints , for which causes it might be arise ?

I use 'clamav' as user in 'clamd.conf' and 'clamsmtpd.conf'.
And my clamsmtpd.conf is the folloring website :

http://lists.debian.org/debian-russi.../msg00836.html

Last edited by shipon_97; 05-17-2006 at 07:32 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix Clamsmtpd and Spamassassin carlmarshall Linux - Networking 1 01-31-2007 05:51 AM
NFS doesn't work work well with mounted NTFS volumes? StevenO Linux - Networking 6 02-13-2006 11:54 AM
Does the mounting of a *BSD partition on linux work work well when rw ? kloss *BSD 3 10-08-2005 03:21 PM
got ALSA to work in root, need help getting it to work in my user profile ic3 Slackware 2 11-28-2003 11:32 PM
FALCONS EYE (nethack) FAILS ON STARTUP, use to work, wont work even after reinstall roorings Linux - Software 0 10-08-2003 11:39 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:58 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration