LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-15-2006, 06:31 PM   #1
coyos
LQ Newbie
 
Registered: May 2003
Location: Coventry
Distribution: Redhat 9 (on a VDS with Lycos)
Posts: 9

Rep: Reputation: 0
CGI install by CPAN keeps failing


Hello everybody,

I tried to install CGI with CPAN through my webmin panel and got the bleow at the test phase. I was wondering if anybody could be kind enough to help me make sense of it. I'd be very grateful.

Mike

Code:
Testing module   Executing make test ..
                                                                                                    
PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e" "test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/ar
ch')" t/*.t
t/apache................ok
t/can...................ok
t/carp..................ok
t/cookie................ok
t/fast..................#     Failed test (t/fast.t at line 28)
#          got: '18'
#     expected: undef
# Looks like you failed 1 tests of 7.
dubious
    Test returned status 1 (wstat 256, 0x100)
DIED. FAILED test 4
    Failed 1/7 tests, 85.71% okay
t/form..................ok
t/function..............FAILED tests 14-19
    Failed 6/32 tests, 81.25% okay
t/html..................ok
t/no_tabindex...........ok
t/pretty................ok
t/push..................ok
        1/12 skipped: do_sleep() test may take a while
t/request...............FAILED tests 15-16
    Failed 2/33 tests, 93.94% okay
t/start_end_asterisk....ok
t/start_end_end.........ok
t/start_end_start.......ok
t/switch................ok
t/upload................ok
t/util-58...............ok
t/util..................ok
Failed 3/19 test scripts, 84.21% okay. 9/511 subtests failed, 98.24% okay.
Failed Test  Stat Wstat Total Fail  Failed  List of Failed
-------------------------------------------------------------------------------
t/fast.t        1   256     7    1  14.29%  4
t/function.t               32    6  18.75%  14-19
t/request.t                33    2   6.06%  15-16
1 subtest skipped.
make: *** [test_dynamic] Error 29
  
Installation of CGI.pm failed. Check the output above and try installing manually.
You can also install the module from CPAN with the command perl -MCPAN -e shell.
 
Old 09-29-2006, 03:37 AM   #2
ph34r3d
Member
 
Registered: Apr 2002
Location: Tamaqua, Pa
Distribution: Slackware. Gentoo 1.4rc3, RH9, Mandrake 9.1, Debian, FreeBSD, OpenBSD, Fedra Core 3 x86_64
Posts: 71

Rep: Reputation: 15
I ran into the same issue so I just installed the CGI module via cpan using:

Code:
perl -MCPAN -e "install CGI"
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CPAN install failure wardjame Linux - Software 1 01-28-2007 09:49 AM
How do I install cpan? abefroman Linux - Software 1 11-16-2005 11:28 PM
cPan install problems tobycatlin Linux - Software 13 05-23-2005 01:08 PM
Cpan install problem MicroSun Linux - Software 1 01-31-2005 08:39 AM
LILO install failing, Boot failing, but Installation fine. sramelyk Slackware 9 08-23-2003 02:37 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:50 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration