LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 09-03-2005, 11:40 AM   #1
ghostlkp
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2005
Distribution: Suse 10.1
Posts: 16

Rep: Reputation: 0
cant enable 3d acceleration


the only problem im having now is enabling 3d acceleration when i enable it, it just disables it again
 
Old 09-03-2005, 11:57 AM   #2
Fredstar
Member
 
Registered: Jul 2004
Location: Rochester, NY
Distribution: Fedora9::FreeBSD7.1
Posts: 296

Rep: Reputation: 30
what distro are you using? what type of card are you using? are you trying to use nivida drivers from the nivida site (if your card is nivida) please give a tad more detail.

thanks
 
Old 09-03-2005, 12:11 PM   #3
ghostlkp
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2005
Distribution: Suse 10.1
Posts: 16

Original Poster
Rep: Reputation: 0
sorry about that im using suse 9.3
nvidia geforce 4 mx 4000 pci
i installed the drivers from the site the latest ones 7676
 
Old 09-03-2005, 12:30 PM   #4
reddazz
Guru
 
Registered: Nov 2003
Location: N. E. England
Distribution: Fedora, CentOS, Debian
Posts: 16,298

Rep: Reputation: 74
I had this probelm with Suse 9.3 and resolved it by installing the nvidia drivers using YOU instead of using those from the nvidia website.
 
Old 09-03-2005, 12:34 PM   #5
ghostlkp
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2005
Distribution: Suse 10.1
Posts: 16

Original Poster
Rep: Reputation: 0
installing the drivers from YOU? whats that is that the yast update if it is tell me how i can obtain those drivers....
 
Old 09-03-2005, 03:25 PM   #6
ghostlkp
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2005
Distribution: Suse 10.1
Posts: 16

Original Poster
Rep: Reputation: 0
i dont see any updates about nvidia on yast online update
 
Old 09-03-2005, 03:37 PM   #7
ghostlkp
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2005
Distribution: Suse 10.1
Posts: 16

Original Poster
Rep: Reputation: 0
i got it working now thanks guys
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't enable 3D hardware acceleration. daedalusonlinux Suse/Novell 20 03-20-2005 10:42 PM
How do I enable 3d acceleration? JackieBrown Suse/Novell 65 01-05-2005 04:29 PM
How do I enable 3d Acceleration in SUSE 9.1? Ray Finkel Linux - Newbie 2 08-19-2004 08:02 PM
I want to Enable my 3D Acceleration... mir_sheely Linux - Hardware 1 06-07-2004 06:32 AM
How do you enable 3d acceleration ultravox Linux - Hardware 2 04-05-2003 07:17 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:05 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration